Έριξαν φόλες σε σκυλιά στην Αλωνίσταινα

Έριξαν φόλες σε σκυλιά στην Αλωνίσταινα

Ιούλιος 31, 2015 - 20:00
3 σχόλια

Τέσσερα σκυλιά πέθαναν στο Μαίναλο από δηλητηριασμένα δολώματα. Συγκεκριμένα την Tετάρτη 29 Ιουλίου  από ώρα 8 έως 10 το βράδυ στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας στην καρδιά του Μαινάλου, άγνωστοι έριξαν φόλες γύρω από το χωριό, στους δρόμους αλλά και σε αυλές του χωριού με αποτέλεσμα να θανατωθούν  τρία κυνηγόσκυλα και ένας ποιμενικός.

Οι κάτοικοι του χωριού εντόπισαν φέτες μπέικον πεταμένες στους δρόμους του χωριού και θα προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την εύρεση των ενόχων.

Από το e-artemis.gr

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

η μαγκιά κάποιων περιορίζεται στο να ρίχνουν φόλες όταν τους κρύβει το σκοτάδι, να φωνάζουν όταν κρύβονται πίσω από πλάτες άλλων,δυστυχώς αυτοί οι υπάνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι άκρως επικίνδυνοι,προκαλούν πόνο και θυμό

Το θρασος τους δεν έχει ορια... Αγραμματοι στοκοι και επικινδυνα όντα! Θανατος με φολα, το μονο που τους αξίζει!!Αν προσωπικά πιάσω κανέναν, θα το φτάσω μέχρι τέλους... θα φτυσουν αιμα οι σκατοψυχοι!!!!!!

Τα κ@@@@ια από κάπου θα το βρουν, μην ανησυχείτε! Όλα πληρώνονται κάποια στιγμή!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.