Έρικ Τιε Μπι: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Έρικ Τιε Μπι: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Νοέμβριος 27, 2014 - 11:04
0 σχόλια

Ο Έρικ Τιε Μπι μίλησε για τον αγώνα με την Μπεσίκτας , όπου έκανε αναφορά για την πορεία του Αστέρα στον όμιλο του EUROPA LEAGUE τονίζοντας την βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης με την Τουρκική ομάδα.

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού ποδοσφαιριστής του Αστέρα επεσήμανε ακόμα ότι πρέπει να παίξουν όλοι με συγκέντρωση από την αρχή της αναμέτρησης, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Τιε Μπι έχουν ως εξής:

«Θεωρώ πώς ξεκινήσαμε πολύ καλά στον όμιλο, αλλά στη συνέχεια χάσαμε από την Τόττεναμ. Πρέπει να κερδίσουμε την Μπεσίκτας για να μείνουμε «ζωντανοί» στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Πρέπει να παίξουμε ενωμένοι, η ενότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Να παίξουμε σαν οικογένεια και αυτό να βγει στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Να παίξουμε καλά στην άμυνα και όταν είμαστε στην επίθεση να είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί.

Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο στο γήπεδο, θέλω να γεμίσει το γήπεδο, κάτι που αν συμβεί θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην προσπάθεια που θα κάνουμε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.