Έρχονται παρεμβάσεις στο γήπεδο της Κάρτσοβας;

Έρχονται παρεμβάσεις στο γήπεδο της Κάρτσοβας;

Δεκέμβριος 02, 2016 - 21:25
0 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, ο κ. Κώστας Τζιούμης ανέδειξε το ζήτημα της κακής εικόνας που παρουσιάζει το γήπεδο της Κάρτσοβας, εικόνα που διαπίστωσε ιδίοις όμμασι, καθώς βρέθηκε πρόσφατα σε αγώνα εκεί.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζιούμης είπε ότι πρέπει να κατασκευαστεί ένα λυόμενο, για τους διαιτητές, μακριά από τα αποδυτήρια, ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τους φιλάθλους.

Ο κ. Παυλής απάντησε ότι δεν βγαίνουν τα χρήματα για να εγκαταστήσουν κοντέινερ στο γήπεδο της Κάρτσοβας, αλλά ότι ο σχεδιαμσός για την ολοκλήρωση του γηπέδου υπάρχει. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο ξεχωριστός χώρος για τους διαιτητές θα κοστίσει 15.000 ευρώ, ενώ έκανε αναφορά και στο σύστημα ποτίσματος του γηπέδου. Ακόμη, παραδέχτηκε ότι το γήπεδο έχει πολλές εκκρεμότητες, και ανέφερε ότι υπήρξε μέριμνα για ένα γραφείο για την ΑΕΚ, αλλά τα χρήματα δεν έφτασαν.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.