Έρχονται κινητοποιήσεις κατοίκων για τα αστυνομικό τμήμα Λεβιδίου

Έρχονται κινητοποιήσεις κατοίκων για τα αστυνομικό τμήμα Λεβιδίου

Οκτώβριος 24, 2016 - 22:12
0 σχόλια

Το θέμα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών τμημάτων Λεβιδίου και Σταδίου επανέφερε η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κυρία Μαρία Εικοσιδέκα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ρωτώντας για το αν το υπουργείο έχει απαντήσει στο αίτημα του Δήμου Τρίπολης για τη διατήρησή τους.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδίων και η ενσωμάτωσή του στο Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας, η κατάργηση του ΑΤ Λεβιδίου και η ενσωμάτωσή του στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης και, τέλος, η κατάργηση του ΑΤ Σταδίου και η ενσωμάτωσή του στο ΑΤ Τρίπολης.

Ο κ. Σταμάτης απάντησε ότι το υπουργείο επιμένει στον αρχικό σχεδιασμό του για το κλείσιμο των ΑΤ, αναφέροντας ότι ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής του Λεβιδίου.

Η αντιπολίτευση, όπως και στο παρελθόν, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για κωλυσιεργία ως προς το ζήτημα, αναφέροντας ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς του Δήμου, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Δήμη ακόμα μία φορά για απραξία.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι φορείς του Λεβιδίου σε συνεδρίαση τους για το θέμα είχαν αναφερει ότι το κλείσιμο του αστυνομικού τμήματος Λεβιδίου είναι εγκληματικό γιατί μαζί με αυτό θα έρθει το κλείσιμο του ταχυδρομείου και της τράπεζας και κατά συνέπεια θα έρθει και η ερήμωση του χωριού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.