Έρχονται καταιγίδες στην Αρκαδία - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έρχονται καταιγίδες στην Αρκαδία - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Αύγουστος 14, 2019 - 12:45
0 σχόλια

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα από την Πέμπτη, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Θα επηρεαστούν:

1. Την Πέμπτη από τις μεσημβρινές ώρες η Δυτική και η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και σταδιακά η Ανατολική Μακεδονία. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

2. Την Παρασκευή από τις απογευματινές ώρες, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και αργά το βράδυ οι Σποράδες και πιθανώς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου θα εξασθενήσουν.

Στην Αρκαδία προβλέπονται καταιγίδες την Παρασκευή 16 Αυγούστου. Στην Τρίπολη από τις 15:00 και μετά θα «ανοίξουν οι ουρανοί», σύμφωνα με το meteo.gr, ενώ και το Σάββατο αναμένονται ασθενείς βροχές. Στη Μεγαλόπολη αναμένονται βροχές την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.