Έρχονται καταιγίδες στην Αρκαδία

Έρχονται καταιγίδες στην Αρκαδία

Μάιος 26, 2015 - 13:21
0 σχόλια

Ο Μάιος φθάνει στο τέλος του, και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει, ωστόσο ο καιρός δεν λέει να σταθεροποιηθεί στην καλοκαιρινή του πορεία.

Έτσι, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την Αρκαδία την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαΐου, με πτώση της θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα την Τετάρτη αναμένονται βροχές με πιθανότητα ισχυρής καταιγίδας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 24 βαθμών Κελσίου.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη 28 Μαΐου, με πιθανότητα ισχυρής καταιγίδας και πτώση της θερμοκρασίας κατά 4 βαθμούς, η οποία θα φθάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Σημειωτέον ότι ο καιρός θα είναι ιδιαιτέρως άστατος, καθώς θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι προβλέψεις για την Αρκαδία, η οποία αναμένεται να δεχθεί πολλούς εκδρομείς και επισκέπτες, κάνουν λόγο για ασθενείς βροχοπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου, με τη θερμοκρασία, ωστόσο, να ανεβαίνει στους 25 βαθμούς τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.