Έρχεται το τέταρτο Brevet Τρίπολης

Έρχεται το τέταρτο Brevet Τρίπολης

Μάιος 30, 2016 - 12:52
0 σχόλια

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το «brevet Τρίπολης». Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 12 Ιουνίου 2016, με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Άρεως.

Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να ξεπεράσει τους 150, προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς ο βασικός διοργανωτής και εμπνευστής αυτού του είδους αγώνων είναι η ΑCP που εδράζει στο Παρίσι και συνεργάζεται με άλλες συναφείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του Les Randonneurs Mondiaux (RM).

Στα Brevets οι αναβάτες διανύουν αποστάσεις από 200- 1000 χιλ, διερχόμενοι από συγκεκριμένα σημεία ελέγχου και με στόχο να ολοκληρώσουν τη διαδρομή εντός συγκεκριμένου χρόνου. Λαμβάνουν ίση αναγνώριση ανεξάρτητα από την τελική τους κατάταξη.

Η Διαδρομή θα είναι η εξής : Τρίπολη – Λεβίδι – Βλαχέρνα – 111 – Δάφνη - φράγμα Λάδωνα – Τρόπαια – Λαγκάδια – Καρκαλού – Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Καρύταινα - Μεγαλόπολη – Τρίπολη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.