Έρχεται στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Καπίγια

Έρχεται στην Τρίπολη για τον Αστέρα ο Καπίγια

Ιούλιος 09, 2019 - 11:02
2 σχόλια

Κοντά  στην απόκτηση του Ενέκο Καπίγια φαίνεται να βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης με τον Ισπανό να αναμένεται στην χώρα μας το για τις τελικές επαφές και διαπραγματεύσεις και με στόχο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ενέκο Καπίγια εντός των επόμενων ωρών θα λύσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Σοσιεδάδ και εν συνεχεία θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας να πείθουν τον 24χρονό Ισπανό μεσοεπιθετικό να έρθει στην Τρίπολη.

Tην περασμένη σεζόν ο Ενέκο Καπίγια αγωνίστηκε στην Κουλτουράλ Λεονέσα ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Σοσιεδάδ μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές και 6 γκολ.

Έτσι λοιπόν ο Ενέκο Καπίγια είναι κοντά στο να φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα ενώ παράλληλα με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Μοντού Ντιανέ βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τον Ράγιος και τον Ουσέρο, "τους ήξερε η μάνα τους"; Αστέρας είσαι, όχι Μάντσεστερ Σίτι, ξεκόλλα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.