Έρχεται στην Μεγαλόπολη ο Νίκας, αυτός που έλεγε: Καλύτερα να πουληθούν οι μονάδες της ΔΕΗ

Έρχεται στην Μεγαλόπολη ο Νίκας, αυτός που έλεγε: Καλύτερα να πουληθούν οι μονάδες της ΔΕΗ

Δεκέμβριος 01, 2018 - 12:35
9 σχόλια

Δεκέμβριος 2017 , παντού υπάρχει μεγάλος αναβρασμός για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ , και μετά από πολλές προσπάθειες το θέμα μπαίνει για υποστήριξη στον Δήμο Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας δηλώνει τότε στο Δ.Σ. Καλαμάτας ότι η ΔΕΗ πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί για να σωθεί.

Συγκεκριμένα τότε ο κ. Νίκας είχε πει ότι «δεν πρέπει να φοβόμαστε τις ιδιωτικοποιήσεις» και υποστήριξε ότι υπάρχει όφελος για το κράτος από την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, του αεροδρομίου, της Ολυμπιακής, του λιμανιού του Πειραιά. Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι η ΔΕΗ και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που έχουν ιδιωτικοποιηθεί δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να υπάρχουν εάν έμεναν στο Δημόσιο γιατί οι χωρίς μέτρο διορισμοί από τους πολιτικούς και οι απαιτήσεις των συνδικαλιστών τις είχαν φέρει σε τραγική κατάσταση, η οποία επιβάρυνε υπέρμετρα τον Έλληνα φορολογούμενο.

Θυμάμαι τότε πως περιμέναμε την παρουσία του κ. Νίκα σε κάποια κινητοποίηση αλλά δεν τον είδαμε ποτέ. (όπως και πολλούς άλλους γείτονες μας).

Ένα χρόνο μετά, σήμερα Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, οι μονάδες στην Μεγαλόπολη είναι πλέον σε Θυγατρική Εταιρία και πολύ σύντομα θα ξεπουληθούν όσο-όσο. Ο Παναγιώτης Νίκας είναι πλέον υποψήφιος Περιφερειάρχης και έρχεται απόψε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης να βρει υποψηφίους για τον συνδυασμό του. Έχει ιδιαίτερη σημασία να μάθουμε όλοι μας αν εξακολουθεί ο κ. Νίκας αν έχει τις ίδιες απόψεις για το ξεπούλημα των μονάδων και για την ρύπανση της Καλαμάτας από τις μονάδες της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, όταν ζήταγε και αυτός μειωμένο ρεύμα.

Επίσης σημαντικό είναι να δούμε ποιοι αιρετοί, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι προς πώληση αλλά και πολίτες , θα πάνε να δηλώσουν παρόντες και να τον χειροκροτήσουν. Θα τον ρωτήσουν απόψε ποια είναι γνώμη του για τις πωλήσεις των μονάδων; Έχει μεγάλη σημασία για όλους μας να βλέπουμε πόσο κοντή μνήμη έχουν κάποιοι και ότι τελικά ο κομματισμός και η δίψα για τη δήθεν εξουσία είναι πάνω από όλα!

Σημείωση: Οι προσκλήσεις για την αποψινή συγκέντρωση, έγιναν τηλεφωνικά , επιλεγμένα σε συγκεκριμένα άτομα, τις προηγούμενες ημέρες. Αργά χθες το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφόρησε και μια ολιγόλογη πρόσκληση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

Πηγή : kafeneio-megalopolis.gr


9 Σχόλια

Σίγουρα δεν υπερασπίζομαι τον κύριο Νίκα, μα αυτός που έγραψε το άρθρο στο portal του, δεν μας πείθει ότι δήθεν ενδιαφέρεται για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, αφού ο ίδιος γνωρίζοντας τι θα γινόταν, έφτιαξε την πάρτη του παίρνοντας μετάθεση για την 5η Μονάδα. Τυχαίο? Δεν νομίζω!!

Ο ΝΙΚΑΣ μας δίνει ΣΑΝΟ ... ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ οτι δεν πρεπει να κανει η Τριπολη πολιτικό αεροδρόμιο γιατι στη μιση ώρα ειναι η καλαματα και τώρα που ηρθε Τρίπολη μας έλεγε οτι θέλει να προχωρήσει το θεμα του αεροδρομιου. Τώρα που θες τη θεσουλα ΝΙΚΑ ταζεις λαγους με πετραχειλια;

Δεν ξέρω ποιον πραγματικά υπερασπίζεσαι, αλλά στα έχουν πει λάθος. Είμαι αυτός που έγραψε το κείμενο και η μετάθεση μου προς την 5 μονάδα έγινε τον 2013 όταν έκλεισαν οι μονάδες 1-2. Μήπως ξέρεις τότε το 2013 ποια μονάδα ήταν για πούλημα; Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι ήταν η μονάδα που πήγα, γιατί η μετάθεση μου ήταν αναγκαστική , δεν την ζήτησα εγώ. Από το 2013 μέχρι το 2017 που μάθαμε ότι θα πουληθούν οι λιγνιτικές μονάδες πέρασαν 4 χρόνια. Άρα όσα γράφεις είναι ψέμματα, αναρωτήσου λοιπόν αυτός που σε έβαλε να τα γράψεις τι ρόλο παίζει. Αλεβίζος Παναγιώτης

Ο ιδιος ο Κωστας ο Βλασης τα γραφει.Να εξηγησει γιατι με τον Σκρεκα πηγαν εν κρυπτω στην Μεγαλοπολη τον Σεπτεμβρη.Βλασης ειναι και περαν απο μαφιοζικες πρακτικες δεν ξερει..Για την Μεγαλοπολη μετα τον λιγνιτη επιφυλασσει λιμνουλες ..

Εσεις που εχετε φαγωθει με τον Νικα ,και γραφετε διαφορα ,θελω να μου απαντησετε τι εκανε ο ΠΕΤΡΟΣ για την Αρκαδια μας ;Μονη του σκοτουρα ηταν και ειναι να φερει τα σκουπιδια !!Και να προχωρουν τα εργα με τον brother αναδοχο.Ενα εχω να πω δεν με νοιαζει ποιος θα βγει ,αλλα ο Πετρος θα πατωσει στην Μεγαλοπολη.

Χαχαχαχα! Έχεις πλάκα τελικά! Στο τέλος τέλος θα μας πεις ότι σε πήγαν στην καινούρια μονάδα γιατί από όλους τους άλλους ήσουν ο καλύτερος γνώστης του αντικειμένου.

Φίλε ανώνυμε όλα αυτά που σου απάντησα , ρώτησες να μάθεις αν ισχύουν; η απλά η δική σου δουλειά είναι να γράφεις ψέμματα για να δημιουργείς εντυπώσεις; Πήγαινε λοιπόν ρώτα με ποιο τρόπο μετακινήθηκα εγώ και ακόμα 9 συνάδελφοι μου το 2013 και έλα να συνεχίσουμε την συζήτηση μας.

ΜΑΥΡΗ ΚΟΙΛΑΔΑ , δειξε μου ενα εργο στην Αρκαδια , που δεν το εφτιαξε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ . Οσο για τα σκουπιδια , ναι ειναι μεγαλη σκοτουρα , και ευτυχως που ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ , εχει τα κοτσια να το φτιαξει το μεγαλο αυτο εργο . Η Αρκαδια ειναι σιγουρα τυχερη γι αυτο. Οσο για τον brother , ετυχε να ειναι πολιτικος μηχανικος και παντα συμμετειχε και συμμετεχει σε διαγωνισμους , μικρους η μεγαλους . Αν κατι ηταν παρανομο θα ειχε οδηγηθει στη δικαιοσυνη ..........

Εγω παντως εδω και 2 χρονια δουλευω στο αεροδρομιο της Τριπολης.Ειμαι στα cargo της lufthansa.Ο Αβραμοπουλος με διορισε εμενα ,την ιδια ωρα που εβαζε τις υπογραφες με τον Πετρο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.