Έρχεται Σαββατοκύριακο με... προτάσεις από το Arcadia Portal

Έρχεται Σαββατοκύριακο με... προτάσεις από το Arcadia Portal

Οκτώβριος 31, 2014 - 12:43
1 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή εδώ και 2 χρόνια  σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

-Ομιλία σε γονείς από σχολική σύμβουλο στο Άστρος. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Σεμινάριο στην Τρίπολη για τα διεθνή λογιστικά πρότυπα. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Ημέρα Εθελοντικής Δενδροφύτευσης στο χωριό Ράδου.(Περισσότερα ΕΔΩ)

-Λαϊκή Συνέλευση στη Βλαχέρνα. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Γιορτή Κάστανου στα Άνω Δολιανά. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Ο Θαυμαστός Μάγος του Οζ στην Τρίπολη. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Μεταφορά εικόνας Αγίου Γεωργίου από τα Άνω στα Κάτω Δολιανά. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Αρχαιρεσίες στην ΕΑΣ Αρκαδίας. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Στο προαύλιο του Μαλλιαροπουλείου ο Δημόσιος Θηλασμός στην Τρίπολη. (Περισσότερα ΕΔΩ)

-Εορτή Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι. (Περισσότερα ΕΔΩ)

Κινηματογράφος

ΤΑ ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ

Σκοτάδι μαύρο έχει απλωθεί πάνω από την Νέα Υόρκη, καθώς ο Σρέντερ και η σατανική συμμορία του, σταδιακά αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο, από την αστυνομία μέχρι τους πολιτικούς, στοχεύοντας στην απόλυτη οικονομική κυριαρχία τους. Το μέλλον προβλέπεται πολύ άσχημο, μέχρι τη στιγμή που τέσσερα περιθωριακά αδέρφια (τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες-έφηβοι) βγαίνουν από τους υπονόμους και ανακαλύπτουν πως το πεπρωμένο τους είναι να πολεμήσουν, για να σώσουν την πόλη ως Χελωνονιτζάκια. Γιατί η πόλη χρειάζεται ήρωες...
Σε αυτήν την αποστολή ζωής και θανάτου, τα Χελωνονιντζάκια θα πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη δημοσιογράφο, Έιπριλ Ο' Νιλ (Μέγκαν Φοξ), και τον εξυπνάκια κάμεραμάν της (Γουίλ Αρνέτ), προκειμένου να σώσουν την πόλη και να φέρουν στο φως το διαβολικό σχέδιο του Σρέντερ. (Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του CineVille ΕΔΩ)

Βιβλίο
Ως την τελευταία πνοή, του Γιώργου Γιαντά
"Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει, αλλά αυτός που παραιτείται".

Τέλη του 1916 ήτανε που έφτασα στη Σμύρνη να βρω μια καλύτερη τύχη. Όσα ακολούθησαν από κει κι ύστερα δύσκολα τα χωρά ο νους. Λέω, τα ’ζησα; Kι όμως τα ’ζησα… Το τέλος του Μεγάλου Πολέμου της Ευρώπης, το όραμα του Βενιζέλου, τις εθνικές μας προσδοκίες, αλλά και τα συμφέροντα, τις ψεύτικες υποσχέσεις, τον άσβεστο διχασμό και την καταστροφή. Πολέμησα, έζησα τον έρωτα, πλήγωσα, αγάπησα. Το ριζικό σου όμως θα το διαβαίνει πάντα η τύχη; Κι η αγάπη; Θα σε περιμένει για πάντα; Δεν είναι γραμμένα εδώ μέσα μονάχα όσα είδα, μα είναι κρυμμένη κι η ζεστή αγκαλιά Εκείνης. Γι’ αυτήν έτρεξα να προλάβω τη φωτιά. Αυτή είναι η ιστορία μου…

DVD
Το Μούτρο
Η ιστορία περιγράφει έναν πληρωμένο δολοφόνο που αποφασίζει να εκπαιδεύσει ένα νεότερό του, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όλα όμως ανατρέπονται όταν αποκαλύπτεται πως ο εκπαιδευόμενος είναι ο γιος ενός εκ των θυμάτων του "δασκάλου" του, που διψά για εκδίκηση.

Διασκέδαση

-Ελληνική βραδιά στο Central την Παρασκευή. (Δείτε ΕΔΩ)

Αθλητισμός

Σάββατο 1 Νοεμβρίου

Α2 Μπάσκετ

-Αρκαδικός-Ερμής Λαγκαδά στις 17:00

Super League

-Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός στις 19:30

Α’ Αρκαδίας στις 15:00

-Νικηταράς Δολιανών-Τεγέα

-Φαλαισία-Παγγορτυνιακός

-Κορακοβούνι-Ορχομενός Λεβιδίου

-Απόλλων Τυρού-Λεωνίδιο

Β' Αρκαδίας στις 15:00

-Μαντινειακός-Κάψια

Κυριακή 2 Νοεμβρίου

Γ' Εθνική

-Παναρκαδικός-Αιολικός στις 13:00

Α' Αρκαδίας στις 15:00

-ΑΕΚ Τρίπολης-Πανθυρεατικός

-Ηρακλής Βερβένων-Βρασιές

Β' Αρκαδίας

-Αναγέννηση-Άρης στις 11:00

-Πανιώνιος-Ελπίδα στις 15:00

-Νεστάνη-Μέγας Αλέξανδρος στις 15:00

-Δημητσάνα-Κανδήλα στις 15:00

Τέλος, μην ξεχνάτε όλη την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου «Στα γήπεδα της Αρκαδίας» όπου το ArcadiaPortal θα την μεταδίδει «Λεπτό προς Λεπτό». (Περισσότερα ΕΔΩ)

Εξόρμηση
Βλαχοκερασιά
Σε μικρή απόσταση από την Τρίπολη (μόλις 23 χλμ), αποτελεί ιδανικό προορισμό, για να απολαύσει κανείς την ορεινή φύση, καθώς βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο (960 μ.) και είναι κατάφυτη από πυκνή βλάστηση με πλατάνια, καστανιές, καρυδιές και κερασιές. Από εδώ απλώνεται το πανέμορφο δάσος της Σκυρίτιδας,. Στο κέντρο του χωριού, στην πλατεία Ομογενών, δεσπόζει η επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χτισμένη από δωρεές μεταναστών. Πανέμορφη είναι η διαδρομή από το δρόμο Τρίπολης-Σπάρτης προς το χωριό, ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση με μικρά κεφαλάρια και πηγές.
Όμορφες διαδρομές ως τη μονή Καλτεζών, το Μάναρι με την πανώρια τραινογέφυρα ή απλά μια βόλτα στη διπλανή κι εξίσου όμορφη Κερασιά.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Eξόρμηση 2. Fat boy - δημοτικός σύμβουλος συνοδεύει Πειραιώτη διαιτητή στην Τρίπολη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.