Έρχεται ο νέος διοικητής στο Παναρκαδικό έως το τέλος της εβδομάδας;

Έρχεται ο νέος διοικητής στο Παναρκαδικό έως το τέλος της εβδομάδας;

Μάιος 29, 2016 - 16:52
7 σχόλια

«Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουν ορισθεί όλοι οι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας» ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας σε ανοικτή σύσκεψη με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό κατά την επίσκεψη του στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας αλλά και στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και ανακοίνωσε ότι «έχει ξεκινήσει η διαδικασία διαχωρισμού των διοικήσεων σε αρκετές νοσοκομειακές μονάδες της χώρας», καθώς το μέτρο της συγχώνευσης των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν απέδωσε παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Σημειωτέον ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης μένει «ακέφαλο» από τις 8 Δεκεμβρίου 2015, καθώς ο τελευταίος διοικητής του κ. Ν. Χρόνης δεν πέρασε από την αξιολόγηση, όπως και 58 άλλοι διοικητές νοσοκομείων σε όλη τη χώρα και παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι η επιλογή των νέων διοικητών θα είχε ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την υποβολή αίτησης από τους ενδιαφερόμενους, έφθασε Ιούνιος και ακόμη αρκετά νοσοκομεία στη χώρα παραμένουν δίχως διοικητή. Αν ευσταθούν τα λεγόμενα του κ. Πολάκη, έως το τέλος της εβδομάδας θα διοριστεί νέος διοικητής και στο Παναρκαδικό, 'ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης και επικύρωσή της από τον υπουργό.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι κάποιο αξιόλογο και με ικανότητες άτομο και όχι το όνομα που έχει συζητηθεί κατά κόρον, για το οποίο η τοπική κοινωνία εκφράζεται πολύ αρνητικά. Τα νοσοκομεία σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα και μόνο άτομα που γνωρίζουν εκ των έσω την λειτουργία τους μπορούν να τα διαχειριστούν. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι για μάθημα στου κασίδι το κεφάλι. Θεωρώ ότι οι γιατροί, οι νοσηλευτές και ίσως κάποια ανώτατα διοικητικά στελέχη που έχουν εργαστεί στα νοσοκομεία, είναι οι πλέον κατάλληλοι γι΄αυτές τις θέσεις. ΄Ιδομεν.

Αν τοποθετηθεί το άτομο που έχει συζητηθεί και σχεδόν ανακοινωθεί θα είναι μέγα λάθος, όλη η τοπική κοινωνία έχει εκφραστεί πολύ αρνητικά. Ειδικά τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται τη διεύρυνση....

ΠολΑΚΗΣ γιατί τα ΕΠΑΛ παράγουν και επαγγελματίες της θεσιθηρίας

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι, εάν ο νέος Διοικητής θα αρέσει ή όχι στη γνωστή θεοπάλαβη κομπλεξική του πληκτρολογίου και των βοθρο-blog, η μούρλια και το κόμπλεξ της οποίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής...Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να μάθουμε ποιος θα είναι και ποιο θα είναι το background του, ώστε να αρχίσει να το σκαλίζει η πιο πάνω θεοπάλαβη...

Το κυριότερο είναι να είναι ηθικός και να μην έχει σχέση με πρώην Διοικήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τεχνιέντως τώρα ψάχνουν να βρουν αυτόν με τα καλύτερα προσόντα. Τόσα χρόνια τι κάνατε; Το είχατε μαγαζάκι το Παναρκαδικό και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία; Γι' αυτό σας φταίει ο Πολάκης;

Αν πάτε σε επιλογή του θεσιθήρα νάρκισσου πολιτικού γυρολόγου δεν θα βρείτε ούτε την ψήφο σας στις επόμενες εκλογές.

Ό,τι και να γράφεις εκπρόσωπε του πελατειακού κράτους, η Ελλάδα δεν γυρίζει στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Οι θέσεις θα δίνονται από δω και πέρα και σε άλλους εκτός τους δικούς σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.