Έρχεται ο Ινσάλντο στον Αστέρα

Έρχεται ο Ινσάλντο στον Αστέρα

Ιούλιος 17, 2017 - 15:02
1 σχόλια

Πολύ κοντά στην τρίτη του μεταγραφή ο Αστέρας Τρίπολης 

Σε πλήρη επιβεβαίωση τον όσων αναφέραμε για την υπόθεση του Εουχένιο Ινσάλντο ο 23χρονός Αργεντινός επιτελικός μέσος έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης για να αποτελέσει την τρίτη του καλοκαιρινή μεταγραφή.

Όπως αναφέραμε τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες με τον Εουχένιο Ινσάλντο να κερδίζει έδαφος στην κούρσα των επιτελικών χαφ και τελικά να είναι αυτός ο εκλεκτός που επιλέχτηκε και θα καλύψει την εν λόγο θέση της αρκαδικής ομάδας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Από το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιουνίου από το Arcadia Portal.gr σας ενημερώσαμε για το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης για τον νεαρό Αργεντινό άσο (πατήστε εδώ) για να ακολουθήσουν τα πρωινά άρθρα της Δευτέρας 17 Ιουνίου που κατέγραψαν όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή και έφερναν τους κιτρινομπλέ σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τον Ινσάλντο να έρχεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για την αρκαδική ομάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (πατήστε εδώ και εδώ) γεγονός που συνέβη.

Έτσι λοιπόν ο Εουχένιο Ινσάλντο αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να βρεθεί στην αρκαδική πρωτεύουσα και στη συνέχεια να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ωχ..................θα βγει τωρα ο .........ψεμμα ...........ψεμμα ...........ψεμμα και ποιος τον ακουει ,αντε να δουμε κι αυτος τι σοι πραγμα ειναι,επειδη τον ηθελε η αεκ ,εκεινο με φοβιζει,η αεκ ως γνωστον παει να τη βγαλει με φθηνιαρηδες αμφιβολου αξιας παιχτες,ο μελισαν δε δινει χρημμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.