Έρχεται καύσωνας στη χώρα - 35 βαθμοί στην Τρίπολη την Παρασκευή

Έρχεται καύσωνας στη χώρα - 35 βαθμοί στην Τρίπολη την Παρασκευή

Ιούλιος 02, 2019 - 09:35
0 σχόλια

Ο καύσωνας που τις προηγούμενες ημέρες έπληξε την Ευρώπη, καταφθάνει και στη χώρα μας. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από σήμερα Τρίτη θα αρχίσουν να επηρεάζονται σχεδόν όλες οι περιοχές, με τις υψηλότερες θεμοκρασίες να αναμένονται στη Θεσσαλία, όπου κατά τόπους το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη θα φτάσει τους 40 και 41 βαθμούς, καθώς και τη Μακεδονία, με τη Θεσσαλονίκη να αναμένει μέχρι και 39 βαθμούς, αλλά και 40άρια στα περίχωρα. Πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται και στη Θράκη, όπου ο υδράργυρος, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αγγίξει τους 38 και 39 βαθμούς.

Την Τετάρτη υψηλές θερμοκρασίες, στους 41 βαθμούς, αναμένονται και στην περιοχή του Αγρινίου, ενώ σε Αργολίδα και Λακωνία αναμένονται θερμοκρασίες στους 37 με 38 βαθμούς.

Την Παρασκευή τα 40άρια θα εξαφανιστούν και η μείωση της θερμοκρασίας σε πολλές περιοχές θα είναι αισθητή. Για την Τρίπολη προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας στους 35 βαθμούς Κελσίου εκείνη την ημέρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.