Έρχεται το 3ο SEFA Basketball Camp

Έρχεται το 3ο SEFA Basketball Camp

Μάιος 30, 2016 - 16:38
0 σχόλια

Για ένα ακόμα καλοκαίρι (το τρίτο κατά σειρά) αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το τουρνουά μπάσκετ SEFA Basketball Camp με κεντρικό σύνθημα "έλα στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ".

Του τουρνουά θα ανοίξει τις πόρτες του στα νέα παιδιά στις 10 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουνίου σε ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ, διασκέδαση, παιχνίδι, διδασκαλία, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Στο SEFA Basketball Camp σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσουν το παρών σπουδαία ονόματα και καλοθοσφαιριστές με Ευρωπαϊκές διακρίσεις δίνοντας την δική τους λάμψη στο τουρνουά ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Αρκαδικού για το πρόγραμμα και τους καλεσμένους.

Το Camp αυτό αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για όλα τα νέα παιδιά να έρθουν ακόμα πιο κοντά με το μπάσκετ και να διδαχθούν τις βασικές αρχές του αθλήματος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.