Εργοτάξιο η Γορτυνία με βελτιωτικά έργα που συμβάλλουν στην σωστή ανάπτυξη (pics,vid)

Εργοτάξιο η Γορτυνία με βελτιωτικά έργα που συμβάλλουν στην σωστή ανάπτυξη (pics,vid)

Ιούλιος 13, 2017 - 09:01
4 σχόλια

Περιοδεία σε έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας στη Γορτυνία πραγματοποίησε ο αντιπεριεφεριάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Έργα όπως ο δρόμος Καμενίτσα-Δάρα, ο δρόμος από Θεόκτιστο προς Λίμνη Λάδωνα, το Γεφύρι Σερά λίγο έξω από τη Δημητσάνα, το Γεφύρι Λαγκαδίων στην είσοδο του όμορφου χωριού της Αρκαδίας  τοποθέτηση πυλώνων της ΔΕΗ κατά μήκος του Λάδωνα-Αλφειού, η υδατοδεξαμενή για πυρόσβεση στο Μαίναλο και την ύδρευση του οικισμού ΠΑΝ πάνω από τα Μαγούλιανα είναι μερικά από τα έργα που εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς και σύντομα θα είναι έτοιμα για παράδοση και χρήση από τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών.

Τα παραπάνω έργα αποτέλεσαν και τους σταθμούς της περιοδείας του κ. Γιαννακούρα στη Γορτυνία.

Έργα αναπτυξιακά, που τα επιζητούσαν οι κάτοικοι και αποτελούσαν αιτήματα δεκαετιών. Έργα που υλοποιούνται πλέον από την περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη και ημών των συνεργατών του.

Τα έργα αυτά είναι μόνο ένα μικρό τμήμα από το σύνολο των έργων που είτε έχουν υλοποιηθεί το προηγούμενο είτε σχεδιάζονται για τους επόμενους μήνες, αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Είμαστε πάντα στο πλευρό των κατοίκων της επαρχίας και αν και διανύουμε δύσκολες οικονομικά εποχές, εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.... Και αν καμιά φορά υπάρχει καθυστέρηση δεν οφείλεται σε εμάς, αλλά στην ελληνική γραφειοκρατία και σε ορισμένους εργολάβους που καθυστερούν να ξεκινήσουν τις εργολαβίες.

Δεν σταματάμε πάντως, παρά τις αντιξοότητες να είμαστε κοντά στους κατοίκους της Αρκαδίας, αφού αυτό τους υποσχεθήκαμε και αυτό θα κάνουμε από τη θέση που μας έταξαν...

Μεταξύ αυτών το Γεφύρι των Λαγκαδίων που αναμένεται -καιρού επιτρέποντος- να είναι έτοιμο τον Οκτώβριο και στο οποίο οι εργασίες συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, παρά τα όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Επίσης υλοποιούνται οδικά έργα που θα εξυπηρετήσουν αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και τους κατοίκους των περιοχών, όπως ο δρόμος Καμενίτσα-Δάρα, ο δρόμος από Θεόκτιστο-Λίμνη Λάδωνα, που θα συμβάλλει και στην τουριστική αξιοποίηση της Λίμνης Λάδωνα.

Ακόμα υλοποιείται η Γέφυρα Σερά, σημαντικό έργο για την ασφάλεια των οδηγών λίγο έξω από την Δημητσάνα, η ηλεκτροδότηση του κάμπου παράλληλα στον Λάδωνα-Αλφείο που θα βοηθήσει τους ροδοπαραγωγούς και όχι μόνο της Ηραίας καθώς και η δεξαμενή 100 τόνων που τοποθετήθηκε σε υψόμετρο 1400 μέτρων στο Μαίναλο (πάνω από τα Μαγούλιανα) και θα βοηθήσει τόσο στην πυροπροστασία, όσο και στην υδροδότηση του οικισμού ΠΑΝ.

Και τα έργα δεν σταματούν εδώ.... Έρχεται συνέχεια...

Video: 

Γεφύρι Λαγκαδίων και πολλά ακόμα έργα υλοποιούνται από την ΠΕ Αρκαδίας στην Γορτυνία


4 Σχόλια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΙΘΙΝΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ........ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ....700.000 $ SORY ΕΥΡΩ...... ΠΛΑΚΑ ...ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ.... ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΤΙΚΑ Κ.Λ.Π. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ( ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ)... ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΡΕΙΜΩΝΟΥΝ .......ΜΟΝΟ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΟΙ.... ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΤΕ ΕΥΡΩ ....ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ...ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.... ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ.....

Ειναι πραγματικα κουραστικο να βλεπεις νεο-ελληνες να εκφερουν αποψη σε πραγματα που δεν αντιλαμβανονται καν.. Αλλα η αποψη ειναι σαν την αλλη.....!!!!ολοι εχουν απο μια... Υγ. Οταν τη δειτε τελειωμενη τη γεφυρα να δουμε τι θα λετε..

Με τα ψίχουλα από το τραπέζι των 700.000 μπορεί να μαζευτεί η μάντρα απέναντι από την γέφυρα πηγαίνοντας για Λαγκάδια (5η φωτο) που εγκυμονεί εδώ και χρόνια;

Η "μαντρα" απέναντι....αν ακουμπηθει.....θα πεσει μια ημισφαιρικη επιφανεια ολισθησης 25 μετρων... Και θα κλεισει η εισοδος του χωριου αγνωστο για ποσο......η επεμβαση εκει ειναι πολυ μεγαλυτερη των 700.000ευρω. Υ.γ αν βρεις ανα την ελλαδα ή στο κοσμο...γεφυρι (οπως θα γινει).....μπαααα δε θα βρεις... να χαιρεσαι γιατι τα λεφτα σου πιανουν τοπο...ανετρεξε λιγο στη διαυγεια να δεις αντιστοιχους προυπολογισμους...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.