Έργο πνοής η κατασκευή γηπέδου 5x5 στα Δολιανά

Έργο πνοής η κατασκευή γηπέδου 5x5 στα Δολιανά

Ιούλιος 24, 2017 - 17:20
0 σχόλια

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι ένα από τα βασικά του μελήματα είναι η ενθάρρυνση του αθλητισμού. Υπό αυτό το πρίσμα, και με σκοπό τη δημιουργική ψυχαγωγία της νέας γενιάς που κατοικεί στα χωριά της Βόρειας Κυνουρίας, εγκρίθηκε και προχωρεί σε ανοιχτό διαγωνισμό η κατασκευή γηπέδου 5x5 στα Δολιανά, ένα έργο προϋπολογισμού 96.000 ευρώ.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού, όπως αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια του Δήμου, έχει ως εξής:

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας - προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην Τ. Κ. Δολιανών» προϋπολογισμού 96.000,00 € (με Φ. Π. Α.).

Η συνολική αξία εργασιών μαζί με ΓΕ & ΟΕ και απρόβλεπτα ανέρχεται στο ποσό των 59.257,23 € για έργα κατηγορίας Οικοδομικά (συμπεριλαμβάνει και τις κατηγορίες Υδραυλικών και Οδοποιίας που είναι μικρότερες του 10 % των εργασιών του έργου) και στο ποσό των 17.641,00 € για έργα κατηγορίας Ηλεκτρομηχανολογικά.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 12-09-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης των προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών, σε συμπληρωμένο τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών της υπηρεσίας, με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης
(άρθρο 95 του Ν. 4412/2016).
● Στο διαγωνισμό δικαιούται να συμμετάσχουν Οικονομικοί φορείς ή ενώσεις αυτών, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο (ΜΕΕΠ), εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας Οικοδομικά και στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας Ηλεκτρομηχανολογικά.
● Ενώσεις οικονομικών φορέων (κοινοπραξίες) εγγεγραμμένων στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας Οικοδομικά με Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας Ηλεκτρομηχανολογικά.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους (1.548,39) € και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και τριάντα (30) ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ. Δεν προβλέπεται χορήγηση προκαταβολής στον ανάδοχο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη, από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος, μέχρι και την Πέμπτη 07-09-2017. Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους με πραγματικά στοιχεία κόστους, που ανέρχεται σε δέκα (10) €, εκτός αν αναλάβουν την αναπαραγωγή των τευχών
με δική τους δαπάνη και επιμέλεια.

Τα τεύχη δημοπράτησης (πλην του σφραγισμένου εντύπου της Οικονομικής Προσφοράς το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας) καθώς και το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (Τ.Ε.Υ.Δ.) της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., είναι αναρτημένα στην
επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, www .boriakinouria.gov. gr
Πληροφορίες στο τηλέφωνο (27553 - 60144) αρμόδιος υπάλληλος Δημήτρης Λάμπρου.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας
Παναγιώτης Κ. Μαντάς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.