Εργαζόμενοι Παναρκαδικού Νοσοκομείου: Το Νοσοκομείο έχει αδειάσει από προσωπικό (photos&video)

Εργαζόμενοι Παναρκαδικού Νοσοκομείου: Το Νοσοκομείο έχει αδειάσει από προσωπικό (photos&video)

Ιούλιος 22, 2014 - 14:26
4 σχόλια

Όχι στην αξιολόγηση-Θέλουμε τα δεδουλευμένα μας-Έχουμε γονατίσει από την έλλειψη προσωπικού

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου και συμβολική κατάληψη προχώρησαν την Τρίτη 22 Ιουλίου οι εργαζόμενοι του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Οι εργαζόμενοι μετά από Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουλίου (Δείτε ΕΔΩ) αποφάσισαν να προβούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα πλαίσια κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ που αφορά στην αξιολόγηση των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν με τον Διοικητικό Διευθυντή του Πναρκαδικού Νοσοκομείου, αφού ο κ. Χρόνης απουσίαζε, και ζήτησαν να μην παρθεί καμία απόφαση επιμερισμού και ποσοστών για το Νοσοκομείο. Επιπλέον ζήτησαν να προσπαθήσουν να έρθουν εργαζόμενοι να δουλέψουν, καθώς το Νοσοκομείο μετά από τις συνταξιοδοτήσεις εργαζομένων έχει αδειάσει από προσωπικό.

Η πρόεδρος των εργαζομένων Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αδαμαντία Σαραντοπούλου αναφέρθηκε και στην περικοπή του 14% των δεδουλευμένων του προσωπικού, για την οποία δεν πήραν αισιόδοξες απαντήσεις σε ό,τι αφορά την επιχορήγηση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Επίσης τόνισε ότι η παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη στο Νοσοκομείο ήταν αίτημα όλων των εργαζομένων και περιμένουν την απόφαση της διοίκησης. Θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και μετά από γενική συνέλευση θα αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στην πορεία.

Οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν και στην 5ωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Ιουλίου, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις 11 το πρωί, έξω από το Υπουργείο Υγείας.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/dtIGTNi-WfI


4 Σχόλια

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για τη φροντίδα που παρέχουν στους ασθενείς, μέσα σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες παρά τους μισθούς πείνας που πλέον απολαμβάνουν. Το σχέδιο της κυβέρνησης για το θάνατο των πολιτών, γίνεται σμπαράλια από τη συμπεριφορά της πλειοψηφίας των τίμιων εργαζομένων του Παναρκαδικού. 15 μέρες ήμουν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και δε διέκρινα, ενώ έψαχνα, καμία μη ορθή συμπεριφορά από τους εργοζόμενους. Συγχαρητήρια.

από προσωπική εμπειρία έχω να δηλώσω ότι η συμπεριφορά ΟΛΩΝ των γιατρών συγκεκριμένου τμήματος του νοσοκομείου αυτού είναι απαράδεκτη.

Η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ελλήνων γιατρών, προσβλητική γι' αυτούς και για μας, είναι αδιανόητη στην Ευρώπη. Σε μεγάλο βαθμό φταίμε εμείς που, λόγω της τεράστιας αμάθειας που μας δέρνει (βλέπουμε το γιατρό σαν θεό, έναν κακό γιατρό που έχουμε την ανάγκη του), ανεχόμαστε και διαιωνίζουμε τέτοιες συμπεριφορές.

ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙΣ ''ΒΙΣΜΑΤΟΥΧΕΣ''.... ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΤΙΣ ΝΟΣΙΛΕΥΤΡΙΕΣ..!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.