Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: Εργατικό ραντεβού στη ΔΕΘ

Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας: Εργατικό ραντεβού στη ΔΕΘ

Αύγουστος 09, 2018 - 11:40
3 σχόλια

Εργατικό Ραντεβού

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6 το απόγευμα

 να δώσουμε δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ. 

Συνάδελφοι - ισσες

Στη ΔΕΘ για άλλη μια φορά τα Συνδικάτα κινητοποιούνται. Διοργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 8 Σεπτέμβρη 2018 στη Θεσσαλονίκη στις 6 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Η Κυβέρνηση ακολουθώντας τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές για κοινωνία και οικονομία, φορτώνει στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων νέα δυσβάστακτα μέτρα.

Η συνεχής επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών αντικατοπτρίζει μια ανεξέλεγκτα καθοδική πορεία που κάποιοι κάνουν ότι δεν βλέπουν.

Η ΑΝΕΡΓΙΑ, η ΦΤΩΧΕΙΑ και ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, η ακραία ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ των μόνιμων υποζυγίων – μισθωτών και συνταξιούχων, σε συνδυασμό με την ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ της ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, την γενίκευση των ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ σε κατοικίες και επαγγελματική στέγη, την αποδόμηση του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, την ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, διαμορφώνουν ένα ζοφερό περιβάλλον όπου οι διογκούμενες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ θεωρούνται ¨κανονικότητα¨.

Αγωνιζόμαστε, διαδηλώνουμε και απαιτούμε:

Δραστική καταπολέμηση της ανεργίας και δημιουργία νέων, μακροπρόθεσμα βιώσιμων θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους και αμοιβές.
Κοινωνικό κράτος που παρέχει δίχτυ ασφαλείας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη των θυμάτων της κρίσης.

Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με γνώμονα ένα εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για το μετασχηματισμό του παραγωγικού προτύπου της χώρας.
Πολιτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης, που θα ενισχύουν την υγιή επιχειρηματικότητα, τον παραγωγικό σχεδιασμό και το αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.
Προστασία της δημόσιας υγείας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ, με το φάρμακο να παραμένει δημόσιο αγαθό.

 

 

 

Δημόσιο, σύγχρονο, αποτελεσματικό, ψηφιακό, αξιοκρατικό, δημοκρατικό και βιώσιμο με σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και των λειτουργών του.
Αξιοπρεπείς συντάξεις και αυτονοήτως πλήρη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων για τον ανακαθορισμό του ύψους τους.
Περιορισμό της εξοντωτικής φορολόγησης και εξάλειψη της δημευτικού χαρακτήρα εισφορολόγησης.
 Πολιτικές αγοράς εργασίας.
Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και Εμπέδωση του Κράτους Δικαίου.

 

Δίνουμε δυναμικό αγωνιστικό «παρόν» γιατί:

Θέλουμε Εργασία και ΟΧΙ Ανεργία

Απαιτούμε Δημοκρατικά Δικαιώματα

Αγωνιζόμαστε για Κοινωνική Δικαιοσύνη

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

 

Συμμετέχουμε στον αγώνα διαρκείας για την  ανατροπή

 

Το συνδ. κίνημα της Αρκαδίας, στο αγωνιστικό αυτό ραντεβού, θα δώσει το δικό του παρόν. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους από όλη τη χώρα.

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας θα δρομολογήσει λεωφορείο για την Θεσσαλονίκη.

Αναχώρηση: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 05:45 το πρωί από Μεγαλόπολη και στις 6:30 από Τρίπολη. Επιστροφή: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου το πρωί από Θεσσαλονίκη. Διαμονή -ILISIA HOTEL: Δωμάτιο δίκλινο 60€, ανά διανυκτέρευση με πρωινό. -ΕBORΙKON HOTEL: Δωμάτιο μονόκλινο 40 €, Δωμάτιο δίκλινο 55€, ανά διανυκτέρευση χωρίς πρωινό. -ILIOS HOTEL: Δωμάτιο δίκλινο 55,50€, ανά διανυκτέρευση χωρίς πρωινό. Δωμάτιο μονόκλινο 50 €, Δωμάτιο δίκλινο 70€, Δωμάτιο τρίκλινο 90€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό. Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλ.: 2710 – 222218, 6937059919, 6973795988]

 

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα Σωματεία και στο Εργατικό Κέντρο.

 

Το  Δ.Σ  του  Ε.Κ.Αρκαδίας


3 Σχόλια

Ολοι μαζι μπορουμε!Δυναμικο πραρον στηριξης κυβερνησης στη ΔΕΘ!!!!Οσοι πιο πολλοι τοσο πιο καλα.Μονο αν μαζευτουμε ολοι θα μπορεσουμε κρατησουμε την λαϊκια κυβερνηση μας ορθια.Ολοι στον αγωνα συμπαραστασης στον βαλωμενο απο παντου Πρωθυπουργο μας.Ελεος πια με τα συνδικατα αντιπολιτευσης που το μονο που κανουν ειναι να καπιλευονται νικες μας. Ελεος

Να δουμε αν θα γίνουν οι μόνιμοι διορισμοί που είχαν υποσχεθεί γιατί με τους άλλους μονο με απολύσεις μας φοβεριζουν.

Τον διορισμένο μην τον κλαις... Εκεί που πάει να σκύψει με το σουγιά στο κόκκαλο με το λουρί στο σβέρκο Νάτος πετιέται απο ξαρχής κι αντριεύει και θεριεύει και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του πρασινομπλεκοκκινο ήλιου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.