Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Τρίπολης

Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Τρίπολης

Μάρτιος 13, 2018 - 12:01
1 σχόλια

Το Παναρκαδικό Αρχαιολογικό Μουσείο Τρίπολης διοργανώνει εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, 4-10 ετών.

Το Μουσείο υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών στην προσχολική και σχολική ηλικία αποσκοπώντας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων & ικανοτήτων τους και τη γνωριμία με την ιδιαίτερη πολιτιστική φυσιογνωμία της Αρκαδίας.

Ζωγραφίζοντας, τα παιδιά απελευθερώνουν τη φαντασία τους, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, τις ικανότητες και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, εκφράζουν συναισθήματα και ασκούνται στην ομαδικότητα και τη συνεργασία.

Το εργαστήρι θα υλοποιείται από τις 29 Μαρτίου έως και 30 Ιουνίου 2018 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 8.30π.μ.-13.30μ.μ. Το πρόγραμμα διαρκεί μία ώρα και απευθύνεται σε σχολικές ομάδες και οικογένειες με παιδιά. Ο συνολικός αριθμός παιδιών και συνοδών δε θα ξεπερνά τα 20 άτομα.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής Υπεύθυνη: κα Βασιλική K. Κωτούλα, αρχαιολόγος (Τηλ. επικ.: 2710-225243, Δευτ.-Παρ. 8.30-14.00


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.