Εργασίες στον δρόμο Τρίπολης - Άστρους: Ομαλά θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Εργασίες στον δρόμο Τρίπολης - Άστρους: Ομαλά θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Ιούνιος 28, 2019 - 09:22
11 σχόλια

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης σε ένα κομμάτι του δρόμου Τρίπολη - Άστρος, στο ύψος των Δολιανών, σύμφωνα και με σχετική απόφαση που έλαβε το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη 11 Ιουνίου («Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις επί της επαρχιακής οδού Τρίπολης - Άστρους, στη ΧΘ:32+750m (εντός ορίων οικισμού της Τ.Κ. Κάτω Δολιανών), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος»).

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ομαλά, καθώς, όπως μας πληροφόρησε συγκεκριμένα, τα μικρά οχήματα θα μπορούν να περνούν κατά τη διάρκεια των έργων, ενώ τα μεγαλύτερα οχήματα, όπως φορτηγά, θα κάνουν έναν μικρό γύρο.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Ά. Εκείνο το κομματάκι θα μπαλώσετε; Και εγώ είπα ότι θα συνεχίσετε εκείνο το προεκλογικό άνοιγμα που κάνατε σε μια νύχτα πριν τα Δολιανά!

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΟ?

Καλά τα τρώτε από την Τρίπολη Αστρινοί, αλλά εσείς για τις δουλειές σας πάτε Αργολίδα, και εκεί αφήνετε τα λεφτά των Τριπολιτσιωτών που μαζεύετε κάθε καλοκαίρι. Καλά να πάθετε.

09:45 Δεν το θυμήθηκαν μέσα στο κατακαλόκαιρο, ω αρχιτούβλο, απλά μέσα στο κατακαλόκαιρο έτυχε να πάθει καθίζηση το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, ω αρχιτούβλο. Δεν το ήξεραν να το αφήσουν και να το συνεχίσουν μέσα στο καταχείμωνο επειδή δεν σου άρεσε έσένα, ω αρχιτούβλο. Α, πανύβλακα επίσης..

Ποια λεφτα σας,σας τρωμε που τα φερνετε ολα απο την Τριπολη και εδω ουτε σουβλακι.Σουλατσαρετε για να δειχνεστε ,και μεχρι εκει .

Γι'αυτό θα είστε μπουρτζοβλαχοι μια ζωή. Κάθεστε και τσακώνεστε και τη "λέτε" ο ένας στον άλλο (τριπολιτσιωτες - αστρινοι) σαν παιδάκια 4 ετών.

Astrine, αυτά να τα πεις στην κ. ΜΑΡΚΑΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ που διαμαρτύρεται παραπάνω. Αποφασίστε. Μας θέλετε ή δεν μας θέλετε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.