Εργασίες επισκευής και συντήρησης στο κολυμβητήριο Τρίπολης (pics,vid)

Εργασίες επισκευής και συντήρησης στο κολυμβητήριο Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 27, 2016 - 09:26
1 σχόλια

Ανακοινώθηκαν οι ώρες κοινού

Ολοκληρώνονται στο σύνολό τους οι εργασίες επισκευής και συντήρησης στο κολυμβητήριο Τρίπολης και σε λίγες ημέρες οι πισίνες θα είναι έτοιμες για να υποδεχτούν τα σωματεία αλλά και το κοινό για τη νέα σεζόν.

Το κολυμβητήριο Τρίπολης, ένα από τα ελάχιστα κολυμβητήρια στην Πελοπόννησο, φιλοξενεί πολλές αθλητικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και πολλοί είναι οι επισκέπτες που βρίσκονται σε αυτό και κάνουν χρήση της πισίνας αλλά και όλων των υποδομών του.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο εσωτερικό του κολυμβητηρίου όσο και στον εξωτερικό χώρο. Όπως ανέφερε, έγινε καθαρισμός των πλακιδίων καθώς και αντικατάσταση κατεστραμμένων και ραγισμένων πλακιδίων αλλά και στοκάρισμα.

Εργασίες έγιναν και στην καμινάδα του μηχανοστασίου αλλά και άλλες, σε σπασμένα και ραγισμένα τζάμια.
Το κολυμβητήριο Τρίπολης πριν από μερικούς μήνες δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι προκάλεσαν πολλές φθορές, καθώς οι άγνωστοι έριξαν μπογιές στις πισίνες και κατέστρεψαν πολλά παράθυρα.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, και ο κ. Καραλής ελπίζει ότι ποτέ ξανά στο μέλλον δεν θα δημιουργηθούν ανάλογα προβλήματα.
Μεταξύ των παρεμβάσεων, έγινε και συντήρηση στα αποδυτήρια και στις ντουζιέρες, καθώς την προηγούμενη σεζόν 35 τηλέφωνα στα ντουζ είχαν καταστραφεί.

Ο κ. Καραλής ευελπιστεί εφέτος οι αθλητές και οι επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η συντήρηση και η αντικατάσταση των ειδών υγιεινής είναι κοστοβόρος. Για να συντηρηθεί το κολυμβητήριο ανά έτος απαιτούνται 150.000 – 200.000 ευρώ.

Σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τις κοινωνικές δομές του κολυμβητηρίου καθώς 40 παιδιά θα έχουν τη χαρά να χρησιμοποιούν τις δομές του δωρεάν. Επίσης θα υπάρχει και ναυαγοσώστης ο οποίος θα επιβλέπει τις πισίνες.
Τέλος, ο κ. Καραλής ανέφερε τις ώρες όπου το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό και αυτές είναι οι εξής:

Οι ώρες για τα αθλητικά σωματεία θα είναι

16:00- 20:00  καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής

Και οι ώρες κοινού θα είναι

14:00 -16:00 και 20:00 – 22:00.
 

Έφ.Κ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εργασίες επισκευής και συντήρησης στο κολυμβητήριο Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αξιότιμε κ. Καραλή μην ξεχάσετε να αφήσετε για το κοινό 1 έως 2 λωρίδες, όπου θα μπορούν να ασκούνται το πρωί, παρότι άλλαξε ο νόμος όσον αφορά στην προσέλευση των μαθητών στο κολυμβητήριο. Ευχαριστούμε πολύ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.