Έργα στην παραλία Λάκου και στο Λιμάνι Πλάκας

Έργα στην παραλία Λάκου και στο Λιμάνι Πλάκας

Οκτώβριος 11, 2016 - 11:50
0 σχόλια

Στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η προγραμματισμένη σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, την θεματική Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής Κωνσταντίνα Νικολάκου, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Γιώργο Κωστόγιαννη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος Γιώργο Παπαηλίου.

Το πρώτο θέμα της σύσκεψης αφορούσε την αντιμετώπιση του προβλήματος της διάβρωσης της παραλίας του Λάκου καθώς και την κατασκευή τεχνικού έργου για την άμεση προστασία των πληγέντων ιδιοκτησιών.

Στο δεύτερο θέμα καθορίστηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία του φακέλου ένταξης του Λιμένα της Πλάκας σε επερχόμενη πρόσκληση χρηματοδότησης της νέας προγραμματικής περιόδου.

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην επίλυση δύο σημαντικών ζητημάτων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας (παραλία Λάκου και Λιμάνι Πλάκας).


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.