Έργα σε Ηραία, Χρυσοχώρι και Βαλτεσινίκο ζητούν οι κάτοικοι (pics,vid)

Έργα σε Ηραία, Χρυσοχώρι και Βαλτεσινίκο ζητούν οι κάτοικοι (pics,vid)

Ιανουάριος 23, 2018 - 16:13
0 σχόλια

Περιοδεία στην περιοχή της Κάτω Ηραίας -Χρυσοχώρι και στο Βαλτεσινίκο για την υλοποίηση διαφόρων έργων που ζητούν οι κάτοικοι πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Μαζί του ήταν μηχανικοί της Περιφέρειας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Ιωάννης Σταματάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόδωρος Ντάνος και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Κατσιαδράμης.

Στην διάρκεια της περιοδείας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από την Πρόεδρο του Χρυσοχωρίου κα. Ηλιοπούλου Βασιλική και από κατοίκους τα θέματα που τους απασχολούν και τα αιτήματά τους, που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με την αξιοποίηση του νερού του Τουθόα και Λάδωνα για άρδευση του κάμπου στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Ηραίας, την προστασία τους από τον παγετό, αλλά και προβλήματα που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο.

Επίσης ο κ. Γιαννακούρας ενημέρωσε νέους κτηνοτρόφους της περιοχής για το πρόγραμμα εξηλεκτρισμού ποιμνιοστασίων, ώστε να μπορέσουν να το αξιοποιήσουν και να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Βαλτεσινίκο, όπου και εδώ οι κάτοικοι θέλουν επέκταση του υποτυπώδους δικτύου άρδευσης που υπάρχει στην περιοχή, ενώ παράλληλα συζήτησαν και για άλλα έργα, όπως την κατασκευή ενός μικρού γηπέδου και ταυτόχρονα είδαμε και τα έργα που υλοποιούνται στον κόμβο στην είσοδο του χωριού αλλά και στον δρόμο προς το χωριό.

Η Περιφερειακή αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα και προσπαθεί να υλοποιεί έργα που στηρίζουν τους παραγωγούς και έχουν προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Περιοδεία Γιαννακούρα σε Χρυσοχώρι Ηραίας και Βαλτεσινίκο για έργα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.