Έργα δρομολογούνται στην Αρκαδία και θα ξεκινήσουν μετά το lockdown (vid)

Έργα δρομολογούνται στην Αρκαδία και θα ξεκινήσουν μετά το lockdown (vid)

Απρίλιος 15, 2020 - 13:19
7 σχόλια

Ευχές για Καλό Πάσχα από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου, δίνοντας τις ευχές τους για το Πάσχα και αναλύοντας όλες τις παρεμβάσεις που κάνει η περιφέρεια για να στηρίξει τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Αρχικά ο κ. Λαμπρόπουλος ευχήθηκε σε όλους τους Αρκάδες και του Πελοποννησίους να έχουν καλές γιορτές. Αν και το φετινό Πάσχα θα μας βρει μακριά από τους συγγενείς και τους φίλους μας, θα πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας και να μένουμε στα σπίτι μας, έτσι ώστε το καλοκαίρι να είμαστε όλοι μαζί υγιής είπε.

Καλώ όλους να γιορτάσουμε το Πάσχα με κατάνυξη και να συνεχίσουμε να έχουμε στο νου μας ότι πρέπει να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας στις επαφές και τις κινήσεις μας, έτσι ώστε η πάρα πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται υγειονομικά η χώρα να συνεχίσει να είναι έτσι, ετσί ώστε να αποκλιμακωθούν τα μέτρα

Η Αρκαδία είναι πλήρης σε επάρκεια αγαθών αγροτικών και κτηνοτροφικών, είπε ο αντιπεριφερειάρχης, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τα ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα της περιοχής, τονίζοντας ότι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της περιφέρειας είναι επί ποδός και κάνουν όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του, μίλησε για τις πρωτοποριακές δράσεις της περιφέρειας, που ενόψει και του Πάσχα, θα γίνει οικονομική στήριξη σε πολίτες που το έχουν ανάγκη, καθώς επίσης και θα γίνει και η διανομή προπληρωμένων καρτών για την αγορά τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι μία από τις τρείς περιφέρειας της χώρας που έχουν λάβει την οικονομία στήριξη από την κυβέρνηση και θα συνεχιστεί η βοήθεια.

Κλείνοντας ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε και για τις προσπάθειες που γίνονται από την οικονομική επιτροπή και από τις υπηρεσίες της περιφέρειας, έτσι ώστε οι διαδικασίες υλοποίησης έργων να μην σταματούν, έτσι ώστε όταν η χώρα επιστρέψει στην κανονικότητα, να είναι σε θέση να ξεκινήσει την υλοποίηση έργων.

Λειτουργούμε στο 100% με τηλεδιασκέψεις, λαμβάνουμε αποφάσεις για σημαντικά έργα έτσι ώστε η οικονομία της περιφέρειας να μπορέσει να επανεκκινήσει με το μικρότερο δυνατό σοκ μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού

Μερικά από τα έργα που θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα είναι η συντήρηση του οδικού δικτύου της Γορτυνίας, όσο και το τμήμα από Λεβίδι προς Κορινθία, αλλά και η εγκατάσταση στηθαίων για να εξασφαλιστεί η πλήρης αναμόρφωση του οδικού δικτυού της Αρκαδίας. Επίσης θα γίνουν έργα στην Κυνουρία, στο δρόμο Τρίπολη –Άστρος – Λεωνίδιο, καθώς σε καλό δρόμο είναι η κατασκευή ενός προπονητικού κέντρου στην Γορτυνία είπε κλείνοντας και δίνοντας ξανά τις ευχές του ο κ. Λαμπρόπουλος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ευχές για Καλό Πάσχα από τον Χ. Λαμπρόπουλο


7 Σχόλια

Για να επανεκκινήσει η οικονομία πρέπει να ανοίξουν τα καταστήματα κύριε.....έτσι να πεις στον αρχηγό σου......

17:12 μήπως είχες θέση στο προηγούμενο καθεστώς και πονάς τώρα? Γαργάρα....

@ 14:13 γραφεία τελετών θ'ανοίξουν σίγουρα αν ανοίξουν τα καταστήματα κύριε..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.