Έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη περιοχή του κάμπου Λεωνιδίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη περιοχή του κάμπου Λεωνιδίου

Μάιος 14, 2018 - 17:02
0 σχόλια

Στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασηςθα προχωρήσει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη περιοχή του κάμπου Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας».

Αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης του έργου «Έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη περιοχή του κάμπου Λεωνιδίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας» από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας (Κύριο του Έργου) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (Φορέα Υλοποίησης). Ειδικότερα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας αναλαμβάνει το ρόλο του Φορέα Υλοποίησης του Έργου έναντι τρίτων και να εκτελέσει τις παρακάτω ενέργειες (ενδεικτικά):
1. Σύνταξη μελετών και επικαιροποίηση διακηρύξεων.
2. Διενέργεια διαδικασιών επιλογής αναδόχου και ανάθεσης σύμφωνα με τη νομοθεσία Δημοσίων Συμβάσεων.
3. Υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.
4. Διαχείριση και παρακολούθηση της υλοποίησης του Έργου.
5. Παραλαβή του Έργου στο σύνολό του (στις περιπτώσεις τεχνικών έργων έως και την οριστική παραλαβή).
6. Παράδοση του Έργου σε πλήρη λειτουργία στον Κύριο του Έργου με πλήρη τεχνική και οικονομική τεκμηρίωση.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή ή αποκατάσταση δικτύων αποχέτευσης ομβρίων στο κάμπο του Λεωνιδίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται κατά τις βροχοπτώσεις. Το έργο επιμερίζεται στις παρακάτω θέσεις (κατά σειρά προτεραιότητας και εφόσον το τελικό κόστος των επιμέρους εργασιών επιτρέψει την ολοκλήρωση των έργων σε όλες τις θέσεις) :
1. Αποχετευτικό από Ιδιοκτησία Τούντα θέση Καλάμι.
2. Αποχετευτικό στη θέση Λίμνη περιοχής Λάκκου.
3. Αντικατάσταση σχαρών προς Παραλία περιοχής Λάκκου.
4. Αποχετευτικό Πλησίον Επαρχιακής Οδού Λεωνιδίου – Άστρους θέση Παλαιά Σφαγεία.
5. Αποχετευτικό θέση Βασιλικά περιοχής Λάκκου.
Ο προϋπολογισμός του έργου αφορά το ποσό των 120.000,00€, συμπεριλαμβανομένων των Γ.Ε. & Ο.Ε., των απροβλέπτων, της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.