Έργα από τη ΔΕΥΑΤ στην Πιάνα (vid)

Έργα από τη ΔΕΥΑΤ στην Πιάνα (vid)

Φεβρουάριος 28, 2017 - 19:44
2 σχόλια

Με αφορμή τα έργα που γίνονται στην περιοχή της Πιάνας μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Καρώνης αναφέροντας ότι έχει δρομολογηθεί μια σειρά έργων τα οποία προέκυψαν έπειτα από την καταγραφή των αναγκών μετά τις επισκέψεις της Επιχείρησης στα χωριά.

Στην Πιάνα ολοκληρώθηκε ένα έργο το οποίο είχε ξεκινήσει εδώ και μήνες, όπως ανέφερε, και αφορά στη δημιουργία αγωγού ο οποίος δεν θα επιτρέπει στα όμβρια ύδατα να πλημμυρίζουν τα σπίτια.
Υπό κακές συνθήκες έγινε το έργο, όπως είπε ο κ. Καρώνης, υπό την επιστασία του κ. Κωσταντόπουλου, καθώς οι υπάλληλοι έπρεπε να αιωρούνται για αρκετές ώρες. «Το έργο αυτό το κάναμε με τους δικούς μας εξοπλισμούς και έτσι μειώθηκε το κόστος», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ.

Οι πολίτες έχουν αρχίσει και πληρώνουν έτσι πρέπει να γυρίζουν πίσω τα χρήματά τους με ανταποδοτικά με έργα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καρώνης μίλησε και για το έργο αλλαγής των αγωγών νερού από τις πηγές της Πιάνας, το οποίο θα ωφελήσει τα χωριά του Δήμου από όπου θα περνά ο αγωγός, καθώς και την Τρίπολη.
Όπως ανέφερε, σε δύο μήνες θα έχει ολοκληρωθεί το έργο έκτασης 20 χιλιομέτρων.

Το νερό θα είναι ποιοτικότερο και περισσότερο

Ο κ. Καρούτζος Χρήστος, τοπικός πρόεδρος Πιάνας, ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για το έργο, αναφέροντας ότι τα σπίτια της περιοχής «πνιγόντουσαν» επί δεκαετίες προτού δημιουργηθεί αυτό το έργο.

Τέλος, μίλησε ο επιβλέπων του έργου υπάλληλος της ΔΕΥΑΤ κ. Κωσταντόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι τα έργα τα οποία εκτελεί η Επιχείρηση είναι έργα τα οποία είχαν μείνει πίσω εδώ και πολλά χρόνια. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι το κόστος ήταν μηδαμινό.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έργα της ΔΕΥΑΤ στην Πιάνα


2 Σχόλια

Το νερό της Πιάνας χρησιμοποιείται για την ύδρευση της Τρίπολης καθώς και για την άρδευση του κάμπου του Φαλάνθου.Το νερό που παίρνουν για την ύδρευση της Τρίπολης είναι το ίδιο, όπως πρίν την αλλαγή των σωλήνων ύδρευσης ή περισσότερο; Μήπως ο κάμπος του Φαλάνθου δεν θα έχει νερό για καλλιέργειες;Υπάρχει δικαστική διαμάχη για την ποσότητα του νερού;

Εμείς στον Άγιο Βασίλειο και το Πέλαγος δεν έχουμε ψυχή? Πέντε βήματα από το Βιολογικό της ΔΕΥΑΤ που βρωμάει ο τόπος και πλημμυρίζει τόσα χρόνια? Πού ακούστηκε στον 21ο αιώνα να υπάρχει ανοιχτή τάφρος με αστικά και βιομηχανικά απόβλητα δίπλα ακριβώς στα σπίτια μας?Γιατί ο βιολογικός ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Τι ακριβώς κάνουν οι εκεί υπάλληλοι όταν πάνε για δουλειά? Θα μας πεί κάποιος? Τρώνε και πρόστιμα για τη μόλυνση που τα πληρώνουμε εμείς και δεν λέγεται τίποτα..Αδειάσανε και σκουπίδια εκεί για να γίνει η εικόνα πιο όμορφη..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.