Επτά Αρκάδες πρωταθλητές με την Πελλάνα στην Λακωνία

Επτά Αρκάδες πρωταθλητές με την Πελλάνα στην Λακωνία

Μάρτιος 26, 2018 - 10:47
1 σχόλια

Η Ένωση Πελλάνας μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της πρώτης κατηγορίας γράφει ιστορία καθώς είναι και επίσημα η νέα πρωταθλήτρια Λακωνίας και παράλληλα η ομάδα που παίρνει την άνοδο στην Γ' Εθνική από την νέα χρονιά.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη στιγμή της Πελλάνας καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της κατακτά το πρωτάθλημα Λακωνίας  και ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών και να γίνει η τρίτη Λακωνική ομάδα που θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στις Εθνικές κατηγορίες μετά την Σπάρτη και τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Πρωταθλητές μαζί με την Ένωση Πελλάνας είναι και 7 Αρκάδες ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τους να καταφέρει να γράψει την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της.

Γιώργος Μπίσσιας, Νίκος Ζώης, Χρήστος Δρόσος, Πάνος Αντώνακας, Αποστόλης Παναγιωτόπουλος, Σταύρος Δημητρέλης και Δημήτρης Ζαραφέτας το καλοκαίρι του 2017 πήγαν στην Ένωση Πελλάνας για έναν σκοπό και τα κατάφεραν...

Οι 7 Αρκάδες ποδοσφαιριστές αν συνυπολογίσει κανείς και τον Κώστα Κολλιόπουλο που αγωνίστηκε μέχρι το Ιανουαρίου πριν φύγει για την Λέρνα 8 έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους βάζοντας και αυτοί το λιθαράκι τους για να πανηγυρίσουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την κατάκτηση του τίτλου.

Η Ένωση Πελλάνας στο παιχνίδι για την 20η αγωνιστική κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο Συκεάς στην έδρα της με 2 γκολ του Σικαλόπουλου με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στις καθυστερήσεις ολοκληρώνοντας έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μιας και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Έτσι η Πελλάνα έφθασε και τερμάτισε στους 53 βαθμούς με τον Ολυμπιακό Γυθείου να μένει στους 48 έχοντας έναν ακόμα αγώνα να δώσει αλλά χωρίς να μπορεί να φθάσει την ομάδα από το Καστόρι στον βαθμολογικό πίνακα.

Η λήξη του αγώνα ήταν η αρχή των πανηγυρισμών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με τους πρωταθλητές να επιδίδονται σε μπουγέλο με σαμπάνιες ενώ δεν έλειξαν και τα βεγγαλικά με τα συνθήματα και τα τραγούδια της επιτυχίας να έχουν την τιμητική τους για αρκετή ώρα.

Το Καστόρι θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία για χάρη της Πελλάνας με τους 7 Αρκάδες ποδοσφαιριστές να δικαιώνουν τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο τους με την κατάκτηση της κορυφής της Λακωνίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.