Το επονείδιστο... επιμηκύνθηκε!

Το επονείδιστο... επιμηκύνθηκε!

Ιούνιος 23, 2018 - 10:32
2 σχόλια

Το επονείδιστο... επιμηκύνθηκε και τώρα αρέσει του Αλέξη πιο πολύ. Μην βιάζεστε να μου βάλετε πιπέρι στο στόμα. Για το χρέος μιλάω! Για το χρέος, που του Αλέξη δεν του άρεσε επαχθές και επονείδιστο γιατί ήταν, φαίνεται, κοντό. Αλλά τώρα που το έβαλαν μαζί με τους φίλους του τους Ευρωπαίους στον μεγεθυντή, του αρέσει τα μάλα και τα μάλιστα!

Ο Αλέξης, ω, άνδρες Τριπολίτες, αλλιώς μας τα 'λεγε το 2012:

Στη Βουλή, που η κυβέρνηση ετούτη την κατάντησε παιδική χαρά, ο Αλέξης Τσίπρας επέκρινε τους χειρισμούς της τότε κυβέρνησης και τη συμφωνία που είχε πετύχει για το χρέος και δήλωνε:

Η επιμήκυνση είναι ουσιαστικά ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε.

Και σήμερα πανηγυρίζει για τα όσα είχε πετύχει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο!

Δείτε δήλωση και δώστε πόνο: «Προσπαθεί (σ.σ. η τότε κυβέρνηση) να περάσει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες τη συνταγή που έχει κονιορτοποιήσει όλο τον ευρωπαϊκό νότο. Προσπαθεί παίζοντας με τις λέξεις και προσπαθώντας να παρουσιάσει ως επιτυχία το δωράκι της επιμήκυνσης. Μιας επιμήκυνσης, όμως, που δεν είναι κάτι καινούργιο. Ένα μπαγιάτικο δωράκι. Είχε προταθεί από το ΔΝΤ και την τρόικα πριν από ένα χρόνο. Είχε απορριφθεί από την ίδια την κυβέρνηση Παπαδήμου και τώρα παρουσιάζεται ως η σωτηρία ως αυτό που θα ελαφρύνει τον πόνο του λαού».

Αλλά σήμερα θεωρεί «ιστορική» τη συμφωνία που επιμηκύνει το χρέος μας εις το άπειρον!

Αλέξη, θυμάσαι τον Απρίλιο του 2015 που είχες βάλει τη Ζωή επικεφαλής της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος; Πού είναι η Ζωή τώρα, πού είσαι κι εσύ, Αλέξη;..

Τώρα που πανηγυρίζεις, καμαράτ, τη συμφωνία, τώρα χάνεις το στοίχημα και θα την βάλεις τη γραβάτα.

Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε, όσο πιο χαλαρή η δική σου η γραβάτα, τόσο πιο σφιχτή η δική μας η θηλιά.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

O Σωκράτης διαλεγόταν δεν εκφωνούσε ούτε Φιλιππικούς ούτε Δημηγορίες ω άνδρα Τριπολίτη.....

Υ.Γ. Οι ορολογίες Φιλιππικοί και Δημηγορίες είναι πολύ τιμητικοί για τη στήλη σου.Λογύδρια της πλάκας είναι.Άν σεβόσουν έστω και λίγο τον Σωκράτη δεν θα ονόμαζες έτσι τη στήλη σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.