Εποχή Χάβου και επίσημα στον Αστέρα

Εποχή Χάβου και επίσημα στον Αστέρα

Μάιος 24, 2016 - 16:30
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μάκη Χάβο και έτσι ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της αρκαδικής ομάδας.

Αυτό ήταν και τυπικό σκέλος καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους εδώ και αρκετό καιρό με τον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του να έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό του νέου Αστέρα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πλέον ο Αστέρας Τρίπολης ανεβάζει στροφές και σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά ζητήματα που μπαίνουν σε προτεραιότητα από τις επόμενες ημέρες έχοντας τσεκαριστεί οι περισσότερες από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι κιτρινομπλέ για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Ο Μάκης Χάβος που ήρθε στην Τρίπολη στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς (29 Φεβρουαρίου) αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Τερεζόπουλο κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Αρκαδικής ΠΑΕ και θα είναι αυτός που θα αναλάβει να χτίσει μία νέα ομάδα με στόχο πρωταγωνιστικό σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

μαλιστα ........να τρεξουμε να παρουμε διαρκειας να μη χασουμε λοιπον...................η επιλογη για πρωτη φορα σε ολα τα χρονια στην sl για εμενα ειναι να τα βλεπω απο καφε πλεων (μιας και ολα τα προηγουμενα ειχα διαρκειας).........καλο δρομο εκει κατω στην τερτσετη !!!!!!!!!!!!!!!

Ο κύριος Χάβος είναι καλός προπονητής.Δεν πιστεύω όμως να τον αφήσουν να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.