Επιχειρηματική συνάντηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Κοντοβάζαινα

Επιχειρηματική συνάντηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Κοντοβάζαινα

Απρίλιος 13, 2011 - 12:07
3 σχόλια

Με  πρωτοβουλία του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου πραγματοποιήθηκε επιχειρηματική ενημερωτική συνάντηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα στο Δημοτικό σχολείο της Κοντοβάζαινας.

Στη συνάντηση, που σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κοντοβάζαινας , συμμετείχαν ο Υπεύθυνος έργου της εταιρείας «Πελοπόννησος» για τον άξονα 3 (ΟΠΑΑΧ Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου) κ. Μπερέτσος, και ο εκπρόσωπος της ΑΝΒΟΠΕ (Αναπτυξιακή Εταιρεία Βόρειας Πελοποννήσου) κ. Κωστούρος.

Κατά  την έναρξη της συνάντησης ο κ. Κωνσταντινόπουλος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που εδρεύουν σε απομακρυσμένες περιοχές. «Η συνάντηση έχει ως στόχο την ενημέρωση των κατοίκων για τα νέα επενδυτικά και χρηματοδοτικά προγράμματα, το νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τις επενδυτικές ευκαιρίες που αυτά παρουσιάζουν για τους πολίτες» επεσήμανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Ο συνεργάτης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και υπεύθυνος για την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Νικόλαος Μεγρέμης αφού παρουσίασε τις δράσεις της Αναπτυξιακής εταιρείας «ΑΓΑΠΗΝΩΡ» για την υποστήριξη των επιχειρήσεων σε κάθε τους επενδυτική πρόταση, ανέλυσε τα τρέχοντα και τα αναμενόμενα προγράμματα υποβοήθησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τέλος ο κ. Μεγρέμης τόνισε ότι ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του επιχειρηματία και θα τον ενημερώνει, με όποιο μέσο διαθέτει (Ημερίδες στο Επιμελητήριο αλλά και σε απομακρυσμένες περιοχές, περιοδικό «ΕΠΙ», την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, newletters και sms.) για την βελτίωση της επιχείρησής του.


3 Σχόλια

O Odysseas poli epikoinonia.... Den mas eipe omos o Odisseas ti gnomi tou gia ti katargisi kai tis sigxoneuseis ton sxoleion. Den mas eipe tin apophi tou gia ta froutakia kai to tzogo...

ti na sou pei? oti den mporei na kanei tipota? tha xalasei to image tou... ti na soy kanei more enas odysseas. mikros einai akom akai den metraei o logos tou sthn kubernisi. exei dromo akoma

mias xriseis einai o mikros....