Επιτυχής η ημερίδα «Οι στρατιωτικές οικογένειες: Το δικό μας υπερήφανο βίωμα» στην Τρίπολη (pics,vid)

Επιτυχής η ημερίδα «Οι στρατιωτικές οικογένειες: Το δικό μας υπερήφανο βίωμα» στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 23, 2018 - 09:30
0 σχόλια

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όσο κια συγκινητική, ημερίδα με θέμα τις στρατιωτικές οικογένειες παρουσιάστηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις  18:50, στο  Αμφιθέατρο του « Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου» Τρίπολης.

Η ημερίδα είχε θέμα τις στρατιωτικές οικογένειες της ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) και σκοπό είχε την ενημέρωση του κοινού, αλλά και τη διερεύνηση των βιωμάτων των μελών των στρατιωτικών οικογενειών.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι εξής ομιλίες: α. «Στρατιωτικές Οικογένειες, το δικό μας υπερήφανο βίωμα », από τον Αρχίατρο - Ψυχίατρο Δρ. Παύλο Νταφούλη  του 424 ΓΣΝΕ, β.  «Λόγοι να υπηρετεί στην Περιοχή Ευθύνης της ΔΙΚΕ (IV ΜΠ)»,  από τον  Τχη (ΥΙ) Λούκα Θωμά  της 88 ΣΔΙ , γ.

«Αντιλαμβανόμενοι την ποιότητα της ζωής των στρατιωτικών οικογενειών, το παράδειγμα της ΔΙΚΕ (IV ΜΠ)», από την Ανθλγό (ΥΨ) Σταυροπούλου Ελένη.

Η στρατιωτική μπάντα πλαισίωσε την εκδήλωση με μουσική.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ημερίδα για τις Στρατιωτικές Οικογένειες


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.