Επιτυχιών συνέχεια για τον αθλητή τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Ζωγραφάκη Δαβιδ

Επιτυχιών συνέχεια για τον αθλητή τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Ζωγραφάκη Δαβιδ

Οκτώβριος 26, 2016 - 11:57
0 σχόλια

Συνεχίζεται με ακάθεκτο ρυθμό, τόσο η αγωνιστική δράση, όσο και οι επιτυχίες για τον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη στα διεθνή τουρνουά ΣΒΑΕ. Επόμενος επιτυχημένος σταθμός για τον Δαβίδ το τουρνουά της Ηλιούπολης όπου κατέκτησε την 3η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά με συμπαίχτη του τον αθλητή Ρούση.

Αναλυτικότερα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία του μονού και μέχρι τον ημιτελικό, όπου ηττήθηκε από τον Χολέβα με 2-0 σετ (61, 60), ο Δαβίδ (no2 του ταμπλό) απέκλισε διαδοχικά τους Μυτιληναίο με 2-0 σετ (63, 60) και Λαθούρα με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (61, 62). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το ταμπλό και τα αποτελέσματα του μονού.

Στα διπλά ο Ζωγραφάκης με συμπαίκτη τον Ρούση, κατέκτησαν την 2η θέση επικρατώντας στον πρώτο γύρο με wo των Χολέβα – Σιμεωνίδη και στα ημιτελικά των Καλδή – Λιόλη με 2-0 σετ (63, 76 – 5). Στον τελικό ηττήθηκαν από την ομάδα των Καλαβρία – Καριώτη με 2-0 σετ (63, 61). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το ταμπλό και τα αποτελέσματα του διπλού.

Πολλά συγχαρητήρια για τον αθλητή μας Ζωγραφάκη Δαβίδ και για τον συναθλητή του Ρούση Θοδωρή και τους ευχόμαστε απο καρδιάς καλή αγωνιστική πορεία.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.