Επιτυχημένη η 3η Ημέρα Καριέρας στην Τρίπολη (video)

Επιτυχημένη η 3η Ημέρα Καριέρας στην Τρίπολη (video)

Μάιος 25, 2015 - 20:18
0 σχόλια

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας στην Τρίπολη η 3η Ημέρα Καριέρας του Έργου «ΒΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑ». Η Ημέρα Καριέρας υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 6 «Δικτύωση Α.Σ. και ωφελουμένων με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς /Ημέρες καριέρας» και αποσκοπεί στη δικτύωση των επιχειρήσεων με τους συμμετέχοντες/καταρτιζόμενους του έργου «ΒΙΟ-ΑΡΚΑΔΙΑ», δίνοντας την ευκαιρία άμεσων επαφών και συνεντεύξεων με κατάλληλο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό για την κάλυψη των αναγκών σε θέσεις εργασίας.

Μέσω των Ημερών Καριέρας οι επιχειρήσεις της Αρκαδίας αποκτούν την ευκαιρία άμεσων επαφών και συνεντεύξεων με κατάλληλο και ειδικευμένο προσωπικό, για την κάλυψη των αναγκών τους σε θέσεις εργασίας.

Εκπρόσωποι από την Τεχνική Εκπαιδευτική Α.Ε., συμπράττων εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΒΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑ»,βρέθηκαν στην εκδήλωση και μίλησαν στους παρευρισκομένους οι οποίοι ωφελούνται από το πρόγραμμα λαμβάνοντας τις απαραίτητες γνώσεις για να καταξιωθούν στον χώρο εργασίας και να καταφέρουν να σταδιοδρομήσουν.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «ΒΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑ» κατόπιν σχετικής έγκρισης από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Πελοποννήσου υλοποιεί το Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης (ΤΟΠΣΑ) με τίτλο «ΒΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑ» στο οποίο συμμετέχουν 100 ωφελούμενοι (90 άνεργοι, 10 αγρότες) της Π.Ε. Αρκαδίας.

Δείτε με τη σειρά στο βίντεο που ακολουθεί τον συντονιστή της συζήτησης δημοσιογράφο Σωτηρόπουλο Τριαντάφυλλο , τον γενικό γραμματέα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Νικόλαο Τότση, τον Παπαδόπουλο Ιωάννη, Πρόεδρος Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας, και τον Νίκο Θελερίτη, υπεύθυνο Επικοινωνίας της Τεχνικής Εκπαιδευτικής Α.Ε. και τον αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Βόσνο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 3η ημέρα καριέρας στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.