Επιτυχίες στο δίαθλο Παμπαίδων και Παγκορασίδων για τον Γ.Σ.Αρκαδίας

Επιτυχίες στο δίαθλο Παμπαίδων και Παγκορασίδων για τον Γ.Σ.Αρκαδίας

Απρίλιος 15, 2018 - 21:41
0 σχόλια

Ημέρα κλασικού αθλητισμού ήταν η Κυριακή 15 Απριλίου με τους Παμπαίδες και τις Παγκορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας να πετυχαίνουν σπουδαίες επιτυχίες όπως αναφέρουν και στην επίσμη σελίδα τους στο facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωσν του Γ.Σ.Α. στην σελίδα του στο facebook

Το δίαθλο εμπλουτίστηκε και στηριχθήκε εθελοντικά από πολλούς φίλους και μέλη του συλλόγου μας και όχι μόνο, και εγινε πραγματικά ένας από τους πιο όμορφους αγώνες παμπαίδων - παγκορασίδων, και μίνι αγοριών και κοριτσιών των τελευταίων χρόνων.

Για όλους εμάς αυτό που έχει πρώτα απ΄όλα σημασία είναι οι μικροί μας αθλητές να βιώνουν μια όμορφη αθλητική εμπειρία και να φεύγουν χαμογελαστοί απο το γήπεδο.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθουν αύριο από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ.

Ανεπίσημα αλλά σίγουρα στο δίαθλο παγκορασίδων β. τρείς αθλήτριές μας στις δυο πρώτες θέσεις.

1η Κωτσιοπούλου Κατερίνα. Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 220 βαθ.

2η Πλατανίτη Χρυσάνθη Ελένη Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 195 βαθ.

2η Κωτσιοπούλου Χριστίνα Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ 195 βαθ.

3η Κολοκοτρώνη Μαρία ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 170 βαθ.

Στο δίαθλο αγοριών καθώς και τα επιμέρους αποτελέσματα των αθλητών μας που ήταν στις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα της ημερίδας θα ανακοινωθούν αύριο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους που προσπάθησαν για το καλύτερο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτός ο όμορφος αγώνας , και ιδιαίτερα τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τα σωματεία Α.Ο. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ και ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ γιατί για μια ακόμα φορά απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τον αθλητισμό και το πνεύμα συνεργασίας που διακατέχει τους ανθρώπους τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.