Επίτιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ο Προκόπης Παυλόπουλος

Επίτιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ο Προκόπης Παυλόπουλος

Μάρτιος 13, 2017 - 19:45
2 σχόλια

Με ομόφωνη απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος  Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών "Νικόλαος Γ. Πολίτης" του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.


2 Σχόλια

ο πακης ρε παιδια θα τρελαθω... ο πακης ειναι προεδρος δημοκρατιας και τον τιμανε και σε ολη την ελλαδα... α ρε νδ και συριζανελ... τι χαλι αυτη η χωρα

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ; Ή ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ 2-3 ΘΕΣΟΥΛΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ; ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΩΝΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ; ΑΙΣΧΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.