Επιθετικό από την Αργεντινή ψάχνει ο Αστέρας

Επιθετικό από την Αργεντινή ψάχνει ο Αστέρας

Δεκέμβριος 07, 2018 - 11:18
0 σχόλια

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ανοίγει σε λίγες εβδομάδες με τον Αστέρα Τρίπολης να σκανάρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις που η ομάδα όπως έχει διαπιστωθεί χρίζει ενίσχυσης.

Μια από τις θέσεις αυτές λοιπόν που αναμένεται να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι οι κιτρινομπλέ είναι και η γραμμή κρούσης τους καθώς έχουν πληρώσει μέχρι στιγμής σε αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος την επιθετική τους δυστοκία με πολύτιμους χαμένους βαθμούς.

Η αρκαδική ομάδα έχει τον Μιχάλη Μανιά και τον νεαρό Τάσο Δουβίκα και όπως όλα δείχνουν οι δύο Έλληνες φορ θα πλαισιωθούν και από έναν τρίτο κλασσικό επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα έρθει από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα ο Αστέρας Τρίπολης στρέφεται στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και πιο συγκεκριμένα της Αργεντινής την οποία και γνωρίζει άριστα για την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ που θα βοηθήσει την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης λοιπόν βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού έχοντας στραμμένη την προσοχή του στην Αργεντινή ενώ πιθανόν να εξεταστούν και περιπτώσεις από την αγορά των ελεύθερων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.