Επίθεση Βαζάκα σε Βεργέτη: Άκου Στάικο, εσύ είσαι μικρός δε κάνεις ερώτησεις στον Βαζάκα (vid)

Επίθεση Βαζάκα σε Βεργέτη: Άκου Στάικο, εσύ είσαι μικρός δε κάνεις ερώτησεις στον Βαζάκα (vid)

Δεκέμβριος 10, 2019 - 10:11
0 σχόλια

Ένα απίστευτο ξέσπασμα από πλευράς Γιώργου Βαζάκα έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης για την Football League της Νίκης Βόλου με τον Ασπρόπυργο την περασμένη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Βαζάκας αφού πρώτα ανέλυσε τα όσα έγιναν στο γήπεδο αναφέρθηκε στους λόγους που τα λάθη των διαιτητών επηρεάζουν την εξέλιξη ενός αγώνα με τον Στάικο Βεργέτη να τον ρωτάει για το αν ο διαιτητής είχε δόλο στο παιχνίδι αυτό με τον τεχνικό του Ασπρόπυργου να γίνεται έξαλλος και να ανοίγει διάλογο σε έντονο ύφος.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η Νίκη Βόλου του Στάικου Βεργέτη επικράτησε με 3-0 του Ασπρόπυργου του Γιώργου Βαζάκα στο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά η στιγμή που τα άιματα άναψαν στην αίθουσα τύπου

Βεργέτης: «Θεωρείται ότι ο διαιτητής ήταν ανίκανος ή είχε δόλο, είχε σκοπό;».

Βαζάκας: «Βεργέτη, άκου Στάικο, εσύ είσαι μικρός, δεν θα κάνεις ερώτηση στον Βαζάκα, εσύ κάνε το σχόλιο το δικό σου, μην ρωτάς εμένα. Είναι λάθος η τοποθέτηση, σε συμβουλεύω. Μην κάνεις τον ρόλο εκείνο για να μιλάς με τους δημοσιογράφους. Άκουσες τι είπα. Μην το ξανακάνεις αυτό σε μένα. Στο Βαζάκα που έχω 900 συμμετοχές ήρθες να κάνεις τέτοια ερώτηση σε μένα. Και είσαι και μορφωμένο παιδί. Έχω τον πόνο μας, έχουμε και…».

Η συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Νίκη Βόλου - Ένωση Ασπρόπυργου, όπως την κατέγραψε η κάμερα του Blue Heart. Δείτε το βίντεο στο 8:02.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.