"Επίθεση" Τσιαμούλου στην Δημοτική Αρχή

"Επίθεση" Τσιαμούλου στην Δημοτική Αρχή

Μάιος 20, 2018 - 20:18
7 σχόλια

"Επίθεση" Τσιαμούλου στην Δημοτική Αρχή  με αφορμή την Επιμνημόσυνη δέηση για τους 10 πατριώτες της οδού Ταξιαρχών

Δε έφτανε η τεράστια καθυστέρηση της τέλεσης τιμής και μνήμης για την Εθνική Αντίσταση και τους απαγχονισθέντες πατριώτες από τα γερμανικά στρατεύματα από την Δημοτική Αρχή, ξέχασαν να βάλουν και έναν δίσκο Μνημοσύνου.Τόσο πολύ τους τιμάει η Δημοτική Αρχή.Όταν όμως ξεχνάς το παρελθόν και δη ιστορικά γεγονότα, πως θα πορευτείς στο μέλλον?

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Νικολα δεν τον ξεχασαν τον δισκο για το μνημόσυνο. Τον αφησανε για σενα να μοιράζεις μετα τις εκλογές που θα φας φολα. Τι αλλο θα σκαρφιστεις για να βγεις στα μεσα. Ψωνιοοοοο! Ξυπνα μπουμπη.

Εισαι μπουμπης. Τοσα χρονια δεν εχεις καταλάβει οτι δεν εισαι συμπαθής? Δημαρχος δεν βγαίνεις. Οχι χειρότερος του παυλη Δήμαρχος. Γιατι να μην εχεις ψωνιο με το να γινεις πυροσβέστης, αστυνομος, γιατρος, και θες να γινεις δημαρχος για να σε τρωμε στην μαπα.

Καλέ, ο Τσιαμούλος δεν είναι αυτός που έγραψε στο facebook για το Tripolis night run "Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και αποδυκνείεται στην πράξη πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος..." κλπ. κλπ. Για ρίξτε μια ματιά πιο πάνω, για να σας βγουν τα μάτια, πώς το έχει γράψει το "αποδεικνύεται" ο άχρηστος βόϊδακας που θέλει και δημαρχιλίκια! Ρε ουστ από δω αγράμματε, έχεις να φάς φούμο κι εσύ κι ο Παυλής, που θα γελάσει το πανελλήνιο!

Γιατί γνωρίζει τι του γίνεται ο Παυλής; Σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές με το Δήμο και Προμηθευτές κουμάντο κάνει μόνο ο ***ς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.