«Επίθεση» Ρουβίκωνα στη Βουλή με μπογιές και καπνογόνα

«Επίθεση» Ρουβίκωνα στη Βουλή με μπογιές και καπνογόνα

Μάιος 21, 2019 - 18:17
1 σχόλια

Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα δέχθηκε η Βουλή, το μεσημέρι της Τρίτης, από μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», οι οποίοι λένε ότι η πράξη τους γίνεται «ως υποστήριξη στον αγώνα του κομμουνιστή απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα». Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα δημπήκαν και βγήκαν από το προαύλιο του κοινοβουλίου με την άνεσή τους. Ο πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για μία σύλληψη, χωρίς να διευκρινίσει πού έγινε η σύλληψη αυτή, εντός ή εκτός του κοινοβουλίου και πότε.

Η σημερινή συμβολική επίθεση στη Βουλή έγινε σε μια προσπάθεια να εκφραστεί η συμπαράσταση των μελών του Ρουβίκωνα στον Δημήτρη Κουφοντίνα, την ημέρα που κρίνεται στον Άρειο Πάγο η τύχη του αιτήματος του «Λουκά» της 17Ν να του χορηγηθεί η 7η, κατά σειρά, άδεια.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

να πεθ@νει από την πείνα...ας κάνει ο άνθρωπος πράξη αυτά που λέει.... έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε στην Ελλάδα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.