Επίθεση Ρομά εναντίον αστυνομικών στο ΑΤ Τρίπολης

Επίθεση Ρομά εναντίον αστυνομικών στο ΑΤ Τρίπολης

Απρίλιος 02, 2020 - 18:02
44 σχόλια

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Τρίπολη, στο κτίριο της Αστυνομίας χθες 1η Απριλίου στις 16:00.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, τρεις Ρομά, μία γυναίκα και δύο άνδρες, προσήλθαν νωρίς το απόγευμα χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης για να δώσουν το «παρών».

Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης βάσει των νέων κανονισμών για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, ως αποτέλεσμα τους βεβαιώθηκαν πρόστιμα. Οι τρεις Ρομά αντέδρασαν και επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών, μάλιστα η γυναίκα έγδαρε με τα νύχια της τον αστυνομικό, ενώ ένας από τους δύο άνδρες έφτυσε στο πρόσωπο άλλον αστυνομικό.

Το επεισόδιο έλαβε τέλος με τη σύλληψη των τριών ατόμων με τη διαδικασία του αυτοφώρου για εξύβριση, απήθεια και παραβίαση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Και οι τρεις πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, σήμερα πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα και αφέθησαν ελεύθεροι.

Ειδήσεις: 

44 Σχόλια

Και αφέθησαν ελεύθεροι......!!!!!Δεν βάζουν μυαλό....πάλι τα ίδια θα τους κάνουν και πάλι έξω!!

Και????

Εύχομαι να τους τα μέτρησαν τα πλευρά γιατί έχουν ξεφύγει εντελώς...δε φοβούνται τίποτα και κανέναν...Έχουμε γίνει έρμαια τους....εχουν ξαφρισει τόσα σπίτια και κυκλοφορούν ""Κυριοι""ελπίζω να μην κόλλησαν και τίποτα οι αστυνομικοί....

Καλά μας δουλεύουν οι αστυνομικοί; Έχει ο άλλος υποχρέωση, φαντάζομαι βάσει δικαστ. βουλεύματος/διάταξης, που του επιβάλλει να εμφανίζεται στο τμήμα, το κάνει και εσύ του ζητάς να έχει την δήλωση μαζί του; Ποια δήλωση; Αφού αυτές που υπάρχουν δεν έχουν επιλογή για εμφάνιση στο τμήμα. Άρα αν δεν εμφανιζόταν θα τον τρέχατε στο αυτόφωρο επειδή παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα. Αν ερχόταν, με δήλωση που δεν υπάρχει, τον τρέχετε πάλι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Λογικό είναι να αγανακτήσουν που έφαγαν 150€ στο κεφάλι έκαστος τζάμπα και βερεσέ.

Το πρόστιμο θα εισπραχθεί ή τα επιδόματα δεν επιδέχονται συμψηφισμό; Διαφορετικά σε πιθανή αγωγή των αστυνομικών οι γύφτοι δεν θα ξαναεισπράξουν επίδομα.

Μας έχουνε ρημάξει οι γύφτοι. Κατακλέβουν τον τόπο και χθες είχαν κάνει κατάληψη σε όλα τα ΑΤΜ και τραβάγαν μετρητό - επιδόματα !! Είναι ντροπή αυτή η κατάσταση

Πωπω ρε κοπελιά. Εμάς προστατεύει η αστυνομία να μη γίνουμε Ιταλία. Τι δεν καταλαβαίνεις; χαρτί έπρεπε να έχουν ότι πάνε στο ατ για κάποια δουλειά πχ να δώσουν το παρών. Τι γκρεμό και ρέμα; ήμαρτον δηλαδή

Λευκό χαρτί κάνεις φίλε. Μου και γράφεις ποη πας και τι ώρες.. Ότι κάνουμε όλοι. Τι κουτάκια και επιλογές;

Εμενα με γράψανε και καλα μου έκαναν. Για εμάς το κάνουν. Εσύ πιο πρόβλημα έχεις; γραφείο τελετών είσαι;

Ο αλλος ο προφέσορ που το παίζει και σχετικός με το θέμα παραπονιέται γιατί τι επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ. Επίσης επικροτεί την. Κίνηση των Ρομά. Αγαπητέ μου που ζεις; είναι μέρες αυτές να κάνεις τον επαναστάτη; ποιος νομίζεις ότι είσαι; λυπάμαι για το μορφωτικό σου επίπεδο πραγματικά.

Παραπάνω ρωτάει ο άλλος γιατί να φάνε 150. Γιατί έπρεπε να έχουν χαρτί παιδάκι μου. Και που τους έχουν πει να δίνουν παρών τι σημαίνει ότι εξαιρούνται από το να γράψουν σε ένα χαρτί ότι πάνε στη χωροφυλακη; εμείς μπάνταβοι είμαστε που αναφέρουμε που πάμε;

Aυτά τα 150 ευρώ πρόστιμο δεν τα έχουν δουλέψει οι γύφτοι.τζάμπα και βερεσέ είναι η ζωή τους.ρομά και εσύ?

Να' ναι καλά οι "εθνοσωτήρες" πολιτικοί που ψηφίζουμε και αυτοί με τη σειρά τους ψηφίζουν νόμους σύμφωνα με τους οποίους οι γύφτοι θεωρούνται "ευπαθής ομάδα" και έχουν ειδική μεταχείριση σε όλα από την αστυνομία και το κράτος γενικότερα. Εμάς που μας έχουν κατακλέψει είμαστε οι "προνομιούχοι".

Εγκυρες πληροφορίες μου είναι ότι αντί να κάθεται η αστυνομία και να ελέγχει τους συνωστισμούς στις τράπεζες και syper market(ο θεος να φυλάει τι γίνεται) βολτοκόβουν στις εξοχές στον Αγιο βλάσση και στη Κάρτσοβα μήπως βρουν κανενα μοναχικό περιπατητή Να φοράτε και μάσκες παιδιά δεν είσαστε εσείς οι υγιείς και να κάνετε τη δουλειά σας στο κέντρο

Εσύ που παραπονιεσαι γιατί να φάνε 150 ευρώ οι γύφτοι..... Εμείς γιατί να τα τρώμε δηλαδή; αντε πλύνε κανένα πιατο

Είμαι ο @22:20 και εμμένω στην άποψη μου. ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ. Γράφεις μόνο μια από τις 6 επιτρεπόμενες περιπτώσεις που έχουν τα sms και τα προδιατυπωμένα χαρτιά. Διαβάστε το forma.gov.gr να μορφωθείτε ταγάρια. Η επίσκεψη στο τμήμα δεν είναι μέσα στις 6 περιπτώσεις. Από την άλλη όμως έχεις μια διάταξη/βούλευμα που σου επιβάλλει την εμφάνιση. Που αν δεν εμφανιστείς μάλλον πας αυτόφωρο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Και μετά τρως πρόστιμο γιατί κυριολεκτικά δεν υπήρχε τρόπος να είσαι νόμιμος. ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ ρε φίλε. Πόσο δύσκολο να το καταλάβετε; (μέρος 1)

(μέρος 2). Ε αφού αγανακτείς αντιδράς για την αδικία. Ήταν ο τρόπος που αντέδρασαν σωστός; Όχι. Θα πρέπει να τους αναγνωριστεί ελαφρυντικό; Φυσικά. Ήταν δικαιολογημένα αγανακτισμένοι. Μιλάμε για ανθρώπους στους οποίους τα 150€ είναι βουνό. Είναι σαν έκοβαν πρόστιμο σε εμάς 2.000€. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε και απλά μένετε στην καραμέλα ότι είναι Ρομά και άρα τους αξίζει τι να σας πω.

15:29 για ποιους είναι «βουνό» τα 150 ευρώ; για τους γύφτους; χαχαχαχ γελάσαμε και σήμερα! για σένα και για μένα μπορεί να είναι βουνό όντως. για τους γύφτους τα 150 δεν φτάνουν ούτε για τσίχλες. πού ζεις; ξύπνα!

@16:14 αν τους είναι τόσο εύκολα τα 150€ γιατί ζουν με τις συνθήκες που ζουν; Και για εσένα που είναι βουνό τα 150€ ζεις σε σπιτάκι, μες στην καθαριότητα κλπ. Άντε είπες την εξυπνάδα σου σήμερα.

17:06 Στις συνθήκες που ζουν, ζουν γιατί έτσι γουστάρουν. Είναι στο dna τους αυτό. Δεν αλλάζει και δεν μπορούν να ζήσουν αλλιώς. Το καταλαβαίνεις αυτό ή να σου προτείνω μερικά σχετικά βιβλία να διαβάσεις να το κατανοήσεις και να το εμπεδώσεις; Αλήθεια, εσύ γράμματα ξέρεις; Γιατί αυτοί ούτε ξέρουν, ούτε ενδιαφέρονται να μάθουν. Όσο για το ποιος πετάει εξυπνάδες, ας κρίνουν όσοι διαβάζουν

@17:50 καλά φίλε είσαι ο ορισμός της ρατσιστικής σκέψης. Σε λίγο θα μας πεις ότι εσύ ζεις χειρότερα από τους Ρομά και ότι αυτοί βγάζουν περισσότερα από εσένα! Και αυτό γιατί; Για να αρνείσαι -συνειδητά ή ασυνείδητα- να τους αναγνωρίσεις ότι ήταν αγανακτισμένοι για την αδικία που υπέστησαν και ότι τα 150€ έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτούς παρά σε εσένα. Ακούς εκεί έχουν περισσότερα λεφτά από εσένα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

22:20 όπως αυτοαποκαλείσαι. Δεν πρέπει να είσαι καθόλου καλά φίλε μου... Ο γύφτος όσα και να του δώσεις θα παραμείνει γύφτος... Δυστυχώς για εμάς μια πληγή ανοιχτή. Για σένα ένας άνθρωπος όπως όλοι... Με λίγα λόγια θες να μας πεις ότι οι γύφτοι αντί για 150 ευρώ να πληρώνουν 5 ευρώ... Σε βρίσκω λίγο ρατσιστή φίλε μου.

Ρε παιδιά ο άλλος τι κόλλημα έχει φάει και συμφωνεί με την κίνηση των Ρομά; που ζει; τι δεν. Καταλαβαίνει;

Φίλε εσύ που καλύπτεις τους γύφτους... Νομίζω το κουτάκι 15 επιλέγεις για μετακίνηση γυφτων προς το αστυνομικό τμήμα και αν θες να φτύσεις και το σκοπό απλά σαλιωνεις το χαρτί... Πόσο αρακάς μπορεί να είσαι;;;

@23:26 @23:50 @23:55 @00:17 Είμαι πάλι ο 22:20 και εσείς μάλλον πρόκειται για ένα και το ίδιο άτομο. Άτομο που μάλλον δεν έχει τελειώσει σχολείο και δυσκολεύεται στην κατανόηση του γραπτού λόγου και δη των σχολίων που άφησα με το σκεπτικό μου. Ατόμου που δεν μπορεί να σκεφτεί για τα δεδομένα του συγκεκριμένου περιστατικού που μιλάμε και βγάζει έμμεσα το απόκρυφο και ρατσιστικό άχτι του. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ήταν άδικη η συγκεκριμένη συμπεριφορά προς του συγκεκριμένους Ρομά με τα συγκεκριμένα δεδομένα τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά. (ασχέτως τι έκαναν έπειτα στους αστυνομικούς)

01 και 58 είμαι σίγουρη για να σχολιάζεις τέτοιες ώρες πρέπει να είσαι μεγάλο φρούτο είναι σίγουρο ότι σε λίγο θα μας λες Τα γνωστά σας ΕΛΑΣ και νάτο το ίδιο συνδικάτο ότι Για όλα φταίει η Αμερική και πιάστο αυγό και κούρευτο Έπρεπε όμως να μένεις και εσύ στην Τεγέα να το ζούσες έστω και λίγο

@12:10 (πάλι ο 22:20) με λίγα λόγια μου λες επειδή στην Τεγέα οι γύφτοι κάνουν αυτά που κάνουν, πρέπει για εκδίκηση και χωρίς λόγο κάποιους άλλους γύφτους πρέπει να τους μεταχειριζόμαστε με τον τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο. Απλά και μόνο επειδή κάποιοι άλλοι από αυτούς δεν συμπεριφέρονται σωστά. Για κούνα λίγο το κεφάλι σου να δούμε αν έχει τίποτα μέσα του. Όπως είπα, "σηκώνω τα χέρια ψηλά". Δεν κρίνεις την συγκεκριμένη υπόθεση βάσει των συγκεκριμένων περιστατικών και δεδομένων.

@23:59 (πάλι ο @22:20). Αν δεν πήγαιναν στο τμήμα δεν θα ήταν πάλι παράνομοι; (θυμήσου ότι έχουν δικαστική πράξη που τους επιβάλλει να δίνουν το "παρών" στο αστυνομικό τμήμα)

Αγαπητέ επειδή δεν γνωρίζουν από γύφτους απλά να σε ενημρώσω ότι κάνουν βόλτες και με φερράρι , λαμπρορκγίνι κλπ. μιλάμε για πολύ χρήμα. Το ότι δεν γνωρίζεις όμως μην σε κάνει επιθετικό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.