Επίθεση Πισιμίση στον Κ. Βλάση για «Νέα Πελοπόννησο» και Π. Τατούλη

Επίθεση Πισιμίση στον Κ. Βλάση για «Νέα Πελοπόννησο» και Π. Τατούλη

Απρίλιος 22, 2019 - 11:03
2 σχόλια

Τη σφοδρή αντίδραση του Θανάση Πισιμίση, εξέχοντος στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία αλλά και εκ νέου υποψηφίου με τον Πέτρο Τατούλη στη «Νέα Πελοπόννησο», προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση σε τηλεοπτικό σταθμό ότι όποιος ψηφίσει Πέτρο Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές είναι σαν να δίνει ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πισιμίσης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Σουκαρά «9 Live» στον τηλεοπτικό σταθμό Ηλέκτρα δεν μάσησε τα λόγια του, αναφερόμενος στον βουλευτή Αρκαδίας ο οποίος έχει επιτεθεί επανειλημμένως στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο κ. Πισιμίσης ανέφερε ότι ο κ. Βλάσης συνεχώς προκαλεί τη «Νέα Πελοπόννησο»:

«Τι θα μας πει ο κ. Βλάσης; Εμείς ως οικογένεια είμαστε Νέα Δημοκρατία από τότε που γεννηθήκαμε. Υπηρετήσαμε το κόμμα χωρίς ποτέ να ζητήσουμε κάτι από το κόμμα», ανέφερε ο κ. Πισιμίσης, υπενθυμίζοντας ότι η οικογένεια του κ. Βλάση το 1981 είχε πολύ καλές σχέσεις με το ΠαΣοΚ.

Και εξακολούθησε δριμεία επίθεση, λέγοντας: «Ο κ. Βλάσης στα φοιτητικά του χρόνια, ήταν πρόεδρος της Νεολαίας της ΠΟΛΑΝ του κ. Σαμαρά. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή, και που είναι καθηγητής, το οφείλει στον κ. Σαμαρά. Κάτι χρωστάει στον κ. Σαμαρά. Ο κ. Βλάσης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, επειδή στη ΝΔ ήρθε το 2008 και θα το παίξε βασιλικότερος του βασιλέως; Πρέπει να προσέχει πολύ πώς εκφράζεται για την παράταξη του Πέτρου Τατούλη».

«Είπαμε να κρατήσουμε έναν πολιτικό πολιτισμό, και αυτό ο κ. Βλάσης δεν το θέλει. Ο κ. Βλάσης ήταν ευεργετημένος από τη ''Νέα Πελοπόννησο'', ήταν ευεργετημένος από τον Π. Τατούλη και όταν ο κ. Σαμαράς ζήτησε να κατεβεί η κυρία Εύη Τατούλη με τη ΝΔ, ο κ. Βλάσης είδε ξαφνικά δίπλα του εχθρούς. Η κυρία Τατούλη παρά λίγο να εκλεγεί βουλευτής, είναι μια πολύ δυναμική παρουσία. Να είναι πολύ προσεκτικός ο κ. Βλάσης, διότι δεν θα του χαριστώ πλέον», είπε, τέλος, ο κ. Πισιμίσης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.
 


2 Σχόλια

Δηλαδή ο αρχηγός του είναι ο κ. Σαμαράς; στα τέσσερα λοιπόν κ. Κώστα ? στα τέσσερα? τώρα εξηγούνται πολλά......πίσω από τον ορισμένο από ΝΔ αντίπαλο του κ. Τατούλη είναι ο κ. .........;

Μην του χαριστεις λεβέντη μου, κοιτα να αυξηθούν κι αλλο τα κερδη της *** και μη σε νοιάζει τιποτα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.