Επίθεση Καμμένου σε Βορίδη: Όταν κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια ήμουν 13 χρονών

Επίθεση Καμμένου σε Βορίδη: Όταν κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια ήμουν 13 χρονών

Νοέμβριος 30, 2017 - 18:27
2 σχόλια

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα καθώς μετά τις κόντρες με την Μητσοκάκη και Μπακογιάννη ήρθε η σειρά του Μάκη Βορίδη μέσω twitter, αναφερόμενος στο ακροδεξιό παρελθόν του βουλευτή της Ν.Δ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο tweet: «Το 1978 όταν ο Βορίδης κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια ήμουν 13 χρονών και πήγαινα σχολείο δεν πούλαγα αυτοκίνητα στον Παπαδόπουλο. Τσάμπα μεροκάματα δίνετε στον concilierre ξεφτιλίζεστε περισσότερο» αναφέρει ανάρτηση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αυτό το λεβεντόπαιδο ο Κώστας της Ραφήνας - ο ακάματος - το έχρισε Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και με την διορατικότητα που τον διέκρινε εφάρμοσε την ήπια προσαρμογή στην οικονομία. Δύο στα δύο ο ............

ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.