"Επίθεση" Γόντικα προς τον Σαμαρά

"Επίθεση" Γόντικα προς τον Σαμαρά

Οκτώβριος 12, 2010 - 17:14

Ούτε λέξη να μην πάρουν υπόψη τους τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου, απ’ όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ περιδιαβαίνοντας, αυτές τις μέρες, τους νομούς της περιφέρειας μας.

1. Δεν είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να καταψηφιστεί στις 7 Νοεμβρίου, αλλά και η ΝΔ που συμπλέει με το ΠΑΣΟΚ είτε με Καραμανλή είτε με Σαμαρά, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αξιωματική αντιπολίτευση, που πλειοδοτεί κι αυτή σε άγρια μέτρα υπέρ της πλουτοκρατίας και σε βάρος του λαού.
2. Ο εκλεκτός της ΝΔ για την Περιφέρεια Δημήτρης Δράκος, πέραν του ότι εκπροσωπεί την αντιλαϊκή ΝΔ, βαρύνεται με την εφαρμογή του «Καποδίστρια» και είναι συνεργός του νέου τερατουργήματος (του «Καλλικράτη»). Η «Δυνατή Πελοπόννησος» που υπόσχεται, σημαίνει ακόμα πιο δυνατά τα μονοπώλια, τα μεγαθήρια των κατασκευών, της ενέργειας, του τουρισμού, του εμπορίου, του χρήματος και, γι’ αυτό, μεγαλύτερη χειροτέρευση της θέσης του λαού, μεγαλύτερη ληστεία του δημόσιου πλούτου του τόπου μας.
3. Δεν είναι «μεταλλαγμένος» ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Τατούλης, όπως λέει ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ισχύει ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν τον θέλει». Υπήρξε υπουργός της ΝΔ και ως τέτοιος υλοποίησε την πολιτική της. Επίσης, βουλευτής της ΝΔ και ως τέτοιος πήρε πρωτοβουλία για την αποποινικοποίηση του χασίς. Με την αποχώρησή του από τη ΝΔ και συνεργαζόμενος με το ΠΑΣΟΚ, δεν άλλαξε πολιτική και στρατόπεδο. Παρέμεινε εντός των τειχών του στρατοπέδου της πλουτοκρατίας. Γι’ αυτό και στηρίζεται, επίσης, από τον αντιδραστικό ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης) και κύκλους της Ντόρας Μπακογιάννη στην Πελοπόννησο.
4. Το λόγο τώρα έχουν τα λαϊκά στρώματα, που καλούνται να ψηφίσουν ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, την οποία στηρίζει το ΚΚΕ, για να κόψει τη φόρα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Υστερόγραφο:
Από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου, η Πελοπόννησος μετατρέπεται σε θέατρο πολεμικών ασκήσεων του Ισραήλ και το έδαφος της προσομοιώνεται με του Ιράν για να εκπαιδευτεί η Ισραηλινή αεροπορία. Η ευθύνη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (και των ανθρώπων τους στην Περιφέρεια μας) είναι τεράστια. Ο λαός της Πελοποννήσου, έχει έναν επιπλέον λόγο να τους «μαυρίσει».