Eπίθεση αγνώστων στο σπίτι του Θανάση Παπαχριστόπουλου στην Κορινθία

Eπίθεση αγνώστων στο σπίτι του Θανάση Παπαχριστόπουλου στην Κορινθία

Φεβρουάριος 04, 2019 - 09:58
5 σχόλια

Επίθεση στο πατρικό σπίτι του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στο Μελίσσι Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε πιθανότατα από τον παλαιό δρόμο, με καπνογόνα, την ώρα που ο βουλευτής βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ο κ. Παπαχριστόπουλος φέρεται να ξύπνησε και να βγήκε έξω, χωρίς, ωστόσο, αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στο σπίτι έπεσαν οι ασφάλειες, ενώ το πρωί της Κυριακής δεν υπήρχε και νερό. Ο υδραυλικός που έφτασε διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν διακόψει και την παροχή νερού, γεγονός που υποψίασε τον βουλευτή, που κάλεσε την αστυνομία.

(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)


5 Σχόλια

Οι δράστες είναι ποντίκια που δρουν στα μουλωχτά. Υπόκοσμος. Ηθικοί αυτουργοί όλοι αυτοί που, για να ρίξουν μια κυβέρνηση, έχουν εξαπολύσει μια σιχαμερή, φασιστική επίθεση στο πολίτευμα. Δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν το τέλος της θητείας, ούτε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια να τηρούν ένα πολιτισμένο επίπεδο διαλόγου. Μετατρέπουν τον κομματικό αντίπαλο σε εχθρό και την αντιπαράθεση σε εμφύλιο. Διχάζουν την κοινωνία και χλευάζουν μιλώντας για ανέμους και θύελλες.

Ενω ο πρωθυπουργός που το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ, λειτούργησε ενωτικά και σύννομα με το σύνταγμα? Σωστά? Ο πρωθυπουργός που δεν έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραιτηθεί εφόσον δεν μπορεί να πράξει ούτε το εν δέκατο από όσα, με δόλο, υποσχέθηκε προεκλογικά... Αισχροί καιροσκόποι της πολιτικής!

Είπαν: "Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι απλώς ο πολιτικός για τα οποία έχουν ειπωθεί τα περισσότερα ψέματα. Είναι και ο πιο υβριζόμενος Πρωθυπουργός όλων των εποχών. Είναι ασύλληπτοι οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί και οι αθλιότητες που έχουν διατυπωθεί εναντίον του από πολιτικά στελέχη της ΝΔ -ή του Κινάλ-και από “συνεργαζόμενους” δημοσιογράφους."

@ 21:09 Είναι ο πιό υβριζόμενος επειδή ακριβώς έχει πει τα περισσότερα ψέματα. Δεν έχεις ακούσει πως παίζει να μην τον λένε και Αλέξη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.