Επιθέσεις με μολότοφ εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια

Επιθέσεις με μολότοφ εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια

Σεπτέμβριος 14, 2019 - 19:45
1 σχόλια

Επίθεση με πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών των διμοιριών της ΥΑΤ στην οδό Σπ. Τρικούπη σημειώθηκε στις 15:30 το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από ομάδα περίπου 50 ατόμων χωρίς ωστόσο να προξενηθούν φθορές ή τραυματισμοί.

Από το σημείο οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή 16 ατόμων. 

Είχε προηγηθεί και επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος Ζωγράφου από ομάδα περίπου 30 ατόμων περί τις 02.40 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες βγήκαν από τον χώρο της πανεπιστημιούπολης και πέταξαν περίπου είκοσι βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς ή να προκληθούν ζημιές.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Επιστρέψαμε στην κανονικότητα της διακυβέρνησης της αριστεροφοβικής ΝΔ. Τους πιάνει και τους αφήνει ελεύθερους αφού είναι ''άξια αναρχοκομμουνιστικά τέκνα πολιτικών στελεχών της αριστεράς''. Πως θα κυλάει η καθημερινότητα του λαού χωρίς τέτοια θεάματα για να χαζεύει αριστερούς τάχα μου αγώνες και να μην βλέπει ρεμούλες και λαθρομετανάστευση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.