Επιτέλους λύνεται το πρόβλημα της υδροδότησης στα Λαγκάδια (pics)

Επιτέλους λύνεται το πρόβλημα της υδροδότησης στα Λαγκάδια (pics)

Νοέμβριος 26, 2015 - 09:33
0 σχόλια

Μετά από αρκετές προσπάθειες και κοινοποιήσεις των κατοίκων της Γορτυνίας φαίνεται ότι ξεκίνησαν τα έργα αποκαταστάσης των υδραγωγείων στα χωριά τα οποία αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με την υδροδότηση. Τα Λαγκάδια ήταν ένα από τα χωριά τα οποία είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ, με συνεχιζόμενες διακοπές νερού ολόκληρο τον χρόνο.

Ο Δήμος Γορτυνίας με ανακοίνωσή του ενημερώνει για την υπ' αριθμ. 442/2015 Απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της Ε.Ο Τρίπολης – Πύργου στον οικισμό Λαγκάδια. Η ανωτέρω διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αναλόγως των εκτελουμένων εργασιών και θα διαρκεί από ώρα 08:30 έως ώρα 15:00 τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 23-11-2015 έως 09-12-2015.

Οι εργασίες έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση του νέου υδραγωγείου στον κεντρικό δρόμο. Όπως είναι αναμενόμενο, όταν σκαπτικά μηχανήματα καταστρέφουν μέρος του δρόμου, δημιουργούνται βλάβες σε άλλα δίκτυα, όπως αυτά της τηλεφωνίας

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι τα βαρέα οχήματα μπορούν να κυκλοφορούν στον κεντρικό δρόμο εκτός των παραπάνω ωρών. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω χρονικού διαστήματος η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων δύναται να εκτραπεί μέσω του τμήματος της Εθνικής Οδού Τρίπολης Πατρών (111) με τοποθέτηση προειδοποιητικής σήμανσης στον κόμβο της Βλαχέρνας, στην Εθνική Οδό Πύργου - Τριπόλεως στη διασταύρωση του Σταυροδρομίου και στη διασταύρωση της Καρκαλούς.

Οι φωτογραφίες είναι από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του χωριού. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.