Επιστροφή στο πρωτάθλημα…Και Καλλονή

Επιστροφή στο πρωτάθλημα…Και Καλλονή

Σεπτέμβριος 20, 2014 - 10:23
0 σχόλια

Ο Αστέρας επέστρεψε στην Τρίπολη το απόγευμα της Παρασκευής 19 Σεπτέμβρη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε στην Κωνσταντινούπολη με την Μπεσίκτας στην πρώτη αγωνιστική του Europa League και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα με την Καλλονή.

Ο Στάικος Βεργέτης και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει χρόνος ξεκούρασης  καθώς οι υποχρεώσεις του Αστέρα την φετινή σεζόν είναι πολλές. Ο αγώνας με την Μπεσίκτας ανήκει πια στο παρελθόν και το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με την Καλλονή.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και με την ψυχολογία στα ύψη μετά και την νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό  φιλοξενείται από τον Αστέρα σε ένα  πολύ δυνατό ματς και για τους δύο.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας και αυτός με ανεβασμένη ψυχολογία λόγο της καλής εμφάνισης και του βαθμού που πήρε στην Τουρκία με την Μπεσίκτας θα επιδιώξει να διαχειριστή τον τομέα της κούρασης και να διπλασιάσει τις νίκες του στο γήπεδο του.

Η βοήθεια του κόσμου για τους ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη αναμένεται να είναι καθοριστική καθώς περιμένουν γεμάτο γήπεδο έτσι ώστε με την συμπαράσταση του να γίνουν για μια ακόμη φορά ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας και να της δώσουν την ώθηση έτσι ώστε  να φτάσει στην νίκη.   

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.