Επιστροφή στις νίκες το τριφύλλι (vid)

Επιστροφή στις νίκες το τριφύλλι (vid)

Νοέμβριος 29, 2015 - 17:29
0 σχόλια

Παναρκαδικός-Λουτράκι 1-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναρκαδικό που επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Λουτρακίου χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Τσόφλιος στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από πολύ ωραία ασιστ του Καδά σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και κακό ρυθμό.

Το τριφύλλι ουσιαστικά κρατά μόνο τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση αυτή γεγονός που αναμένεται να τον βοηθήσει και στον ψυχολογικό τομέα ενόψει βέβαια και του μεγάλου ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναργειακό στο Άργος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν ‘’περαστικά Λάζαρε’’ αφιερωμένα στον άτυχο Λάζορο Βελισσάρη που χάνει την σεζ’ον λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ κακός με τον Παναρκαδικό και το Λουτράκι να προσπαθούν αλλά τα πολλά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής να δίνουν το δικαίωμα να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η συμαντικότερη στιγμή ήταν στο 17’ ‘όταν ο Ζερβός από πλευράς φιλοξενουμένων μπήκε στην περιοχή όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναρκαδικός μπήκε πιο επιθετικά και με περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Στο 47’ η κεφαλιά του Μηλιώτη πέρασε άουτ όπως και η κεφαλιά του Καστριτσέα 10’ λεπτά αργότερα μετά από κόρνέρ του Καδά. Στο 60ο λεπτό οι πράσινοι βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα με τον Καδά από τα αριστερά να κάνει πολύ ωραία ενέργεια και να σερβίρει στον Τσόφλιο προ κενής εστίας με τον επιθετικό του τριφυλλιού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Από και πέρα ο Παναρκαδικός χρειάστηκε να διαχειριστεί το υπέρ του προβάδισμα κάτι που έκανε με εξαιρετικό τρόπο μέχρι και το φινάλε όπου πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Δείτε το γκολ του Τσόφλιου που έκρινε τον αγώνα και την Δευτέρα (30/11) όλες τις φάσεις και το ρεπορτάζ από τον αγώνα Παναρκαδικός-Λουτράκι.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Λουτράκι 1-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.