Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Αρκαδικός

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Αρκαδικός

Φεβρουάριος 11, 2011 - 20:35

Το κλειστό  γυμναστήριο της Τρίπολης αναμένεται να γνωρίσει αύριο το απόγευμα (5.30 μ.μ.) για μία ακόμα φορά φέτος, μεγάλες  στιγμές, καθώς το παιχνίδι του Αρκαδικού  με τον Ερμή Λαγκαδά θεωρείται  ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. 

Ο Αρκαδικός  θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στην τροχιά ανόδου για την Α1. 
Σε αυτή την  προσπάθεια ο Αρκαδικός θα έχει ως…  σύμμαχο του την παράδοση, καθώς πέρσι κέρδισε δύο φορές τον Ερμή Λαγκαδά. Την πρώτη στην έδρα του με 80-76 στις 2 Δεκεμβρίου 2009 και τη δεύτερη στην Τρίπολη (κεκλεισμένων των θυρών) με 78-66 στις 28 Μαρτίου 2010. 
Την φετινή αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος (στο δρόμο για τα προημιτελικά) και ο Ερμής κέρδισε στην έδρα του 88-80. 
Από τότε πέρασαν  τέσσερις μήνες και πλέον ο  Αρκαδικός υποδέχεται τον Ερμή Λαγκαδά  σε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο που είχε διεξαχθεί  τον περασμένο Σεπτέμβριο. 
Στο αυριανό  παιχνίδι υπάρχει και κεντρικό σημείο αναφοράς, καθώς ο Γιάννης Αντωνιάδης ήρθε φέτος στον Αρκαδικό, ενώ πέρσι  αγωνίστηκε με την ομάδα του Λαγκαδά. Σήμερα θα γίνει ο πρώτος παίκτης  που θα έχει αγωνιστεί στα συγκεκριμένα ζευγάρια αγώνων και με τις δύο ομάδες. 
Το αυριανό  παιχνίδι δεν είναι εύκολο και  άπαντες στον Αρκαδικό το γνωρίζουν  αυτό και υπολογίζουν τον συγκεκριμένο αντίπαλο, δείχνοντας τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή στο παιχνίδι με την  ομάδα του Λαγκαδά. 
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου, γνωρίζοντας πολλά πράγματα για τον Ερμή Λαγκαδά από τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και παρακολουθώντας από τα dvd τα επιθετικά πλάνα των αντιπάλων παικτών.  
Σε συνεργασία με τους συνεργάτες του Μπάμπη Αλεξόπουλο και Γιάννη Καστρίτη ετοιμάζουν από την πλευρά τους, τα πλάνα για τον αυριανό αγώνα και παράλληλα ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις στον αντίπαλο πάγκο. 
Μέσα σε όλα  αυτά, υπάρχει και το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού που περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι του Σαββάτου, προκειμένου να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης για μία ακόμα φορά φέτος μετατρέποντας τον αγώνα του Αρκαδικού με τον Λαγκαδά σε μία γιορτή του αθλητισμού!
 
 
Μαθητική  κερκίδα με Ερμή Λαγκαδά 
Στο παιχνίδι του  Σαββάτου με τον Ερμή Λαγκαδά (17.30) θα λειτουργήσει μαθητική κερκίδα, με τη διοίκηση του Αρκαδικού να καλεί  μαθητές και μαθήτριες της  Ε’ και ΣΤ’ τάξεως του 2ου  και 3ου  Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως.

Ειδήσεις: