Επιστροφή στις νίκες για την Κ-17 του Αστέρα

Επιστροφή στις νίκες για την Κ-17 του Αστέρα

Φεβρουάριος 01, 2015 - 18:35
0 σχόλια

Αστέρας-Εργοτέλης 4-0

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 4-0 τον Εργοτέλη και βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (41 έναντι 40 του Αστέρα).

Με το δυνατό αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών, ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο, όταν είχε κόντρα τον άνεμο. Οι παίκτες του έπαιξαν όμορφο, συνδυαστικό ποδόσφαιρο και έφτασαν στην επίτευξη ακόμα τριών τερμάτων, ενώ δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε στο 44ο λεπτό, όταν μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ του Τσιώλη από αριστερά και κεφαλιά-πάσα του Νάτση, ο Κυριακόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη (1-0).

Στο 53’ ο Καραμήτος κέρδισε πέναλτι και λίγο αργότερα ο Νάτσης δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα του Αστέρα (2-0), ενώ στο 62’ με σουτ του Κουσιά ανέβηκε το σκορ στο 3-0.

Στο 67’ ο Καραμήτος κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (4-0). Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να πλησιάζουν στην επίτευξη και άλλων τερμάτων, ωστόσο δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια.

Ο Εργοτέλης στάθηκε άτυχος σε δύο φάσεις, όταν τα σουτ του Δουλγεράκη στο 58’ και του Κατσούρι στο 71’ έστειλαν την μπάλα αντίστοιχα στο δοκάρι της εστίας του Αστέρα.

Αστέρας: Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Αγγ. Ζήσης (76’ Παπαγιαννέας), Γκίτσης, Κοντογιαννόπουλος (70’ Γ. Ζήσης), Κουσιάς (85’ Μπαλάσης), Νάτσης, Σαλτάρης (46’ Καραμήτος), Τσιώλης, Κυριακόπουλος (56’ Γεωργόπουλος).

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.